Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAnunt: Vand Femei! - campanie de constientizare si piesa de teatru
 

Anunt: Vand Femei! - campanie de constientizare si piesa de teatru

 

Anunt Vand Femei - campanie de constientizare si piesa de teatruAnunt: Vand Femei! este o campanie de constientizare sprijinita de ANITP (Agentia Impotriva Traficului de Persoane), care va informa publicul din peste zece orase din tara in lunile urmatoare, cu privire la traficul de persoane.

Campania este promovata intr-un mod neconventional printr-o piesa de teatru cu acelasi nume, initiativa echipei si scolii de actorie TEATRUL NOU: "Anunt: Vand Femei! o drama care poate fi a oricui".

"Campania "Anunt: Vand femei!" are ca scop tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste problema traficului de carne vie din tara noastra. Prin aceasta alerta, indreptata in special catre victimele minore de sex feminin, ne dorim diminuarea simtitore a numarului de cazuri din Romania. Miscarea noastra va fi promovata prin toate canalele media dar si printr-un turneu national." a declarat Alina Buleanu, PR-ul campaniei si cea care joaca rolul Anei.

"Cu ajutorul acestei piese imi doresc sa sa promovez ideea de teatru modern, mai exact, situatii si personaje cu care un public iubitor de teatru s-ar putea identifica foarte usor. In acelasi timp campania este o manifestare a unei drame actuale ce sper eu sa ne faca sa mai deschidem ochii si in aceasta directie" a spus Dan Ursu, unul dintre fondatorii scolii Teatrul Nou si cel care joaca rolul lui Thomas, proxenentul retelei.

sursa foto: myticket.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua LIVESTONG, ziua mondiala de constientizare a persoanele bolnave de cancer

Unde dorm copiii, un proiect pentru constientizarea inegalitatii de sanse

Campanie de constientizare a situatiei adultilor fara adapost, marca Samusocial din Romania

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro