Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAndreea Marin Banica alaturi de Asociatia Salveaza Vieti
 

Andreea Marin Banica alaturi de Asociatia Salveaza Vieti

 

Andreea Marin Banica este alaturi de Asociatia "Salveaza Vieti"! Andreea Marin Banica face un apel umanitar la adresa tuturor romanilor pentru a sustine drepturile pacientilor cu afectiuni grave din tara noastra.

In randurile ce urmeaza, puteti citi textul prin care Andreea Marin Banica este alaturi de Asociatia "Salveaza Vieti" si prin care militeaza pentru drepturile pacientilor care sufera de boli ce nu pot fi tratate pe teritoriul tarii noastre:

"Dragii mei,

Sunt Andreea Marin Banica si imi doresc sa facem o schimbare in bine pentru sanatatea noastra! Sunt alaturi de Asociatia Salveaza Vieti in incercarea de a oferi vietii o sansa. In Romania, Ordinul 50/2004 ar trebui sa acorde romanilor banii necesari tratamentelor in strainatate, pentru boli ce nu pot fi tratate la noi in tara. Este vorba de tratamente ce nu pot fi decontate prin E112, precum leucemii, tumori cerebrale sau alte forme galopante de cancer.

Solicitam Ministerului Sanatatii:

1. Modificarea Ordinului 50/2004 in sprijinul bolnavilor pentru care timpul de asteptare este vital; vrem un pachet legislativ care sa contina termene precise pentru rezolvarea prioritara a dosarelor si sanctiuni severe pentru nerespectarea lor.

Pentru ca Moartea este implacabila si are termene precise!


2. Transparentizarea acestei proceduri si a banilor alocati si cheltuiti de Ministerul Sanatatii, pe site-ul acestuia.

Fiecare om ce sufera de o boala grea merita o sansa la viata, merita speranta unei zile in care va fi sanatos. O vorba din popor spune ca <>. Va rog sa semnati aceasta petitie: http://www.petitieonline.ro/petitie-p61986055.html si astfel putem schimba impreuna o lege prost intocmita. Meritam sa fim tratati cu respect in tara noastra, fiecare om merita o sansa la viata.

Pentru a vedea scrisoarea deschisa adresata Ministrului Sanatatii, precum si alte informatii legate de campania noastra vizitati site-ul Asociatiei Salveaza Vieti (www.salveazavieti.ro) si, de asemenea, va astept pe blogul meu, www.andreeamarinbanica.acasa.ro.

Cu drag si cu speranta ca putem face impreuna un pas inainte pentru viata noastra,

Andreea Marin Banica"

Sursa foto: http://andreeamarinbanica.acasa.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat corporativ: incepe competitia europeana!

Voluntar la Filmmaking.ro

Uraganul Katrina: s-au implinit 5 ani

Umbrela Verde cauta Capitala Verde a Romaniei!

Tratament gratuit pentru combaterea tantarilor in sectorul 6

Proiectele de CSR sunt asteptate la Romanian PR Award!

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro