Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAmenzi pentru animalele de companie galagioase din Sectorul 3
 

Amenzi pentru animalele de companie galagioase din Sectorul 3

 

Detinatorii de animale din Sectorul 3 vor plati amenzi cuprinse intre 500 si 2.500 de lei daca nu vor lua masuri pentru eliminarea disconfortului fizic si psihic provocat vecinilor prin numarul, agresivitatea sau zgomotele produse de animalele pe care le detin sau din cauza lipsei de igienizare corecta.

Potrivit hotararii adoptate in sedinta de joi a Animale de companieConsiliului Local de sector, proprietarii de animale vor primi amenzi si daca nu au documente care sa ateste starea de sanatate a animalelor, noteaza Agerpres.

In plus, daca le adapostesc sau le hranesc in spatiile comune ale imobilelor de locuit, pe statiile verzi sau in curti, fara acordul scris al asociatiei de proprietari sau al celorlalti locatari, iubitorii de caini vor fi sanctionati.

Adapostirea cainilor comunitari in sediile persoanelor juridice si anexele acestora, fara asigurarea de spatii inchise corespunzatoare, constituie contraventie. De asemenea, permiterea iesirii animalelor pe domeniul public, impiedicarea sau perturbarea activitatii angajatilor serviciului specializat pentru gestionarea cainilor comunitari de a-i captura si a-i transporta, dar si cresterea si intretinerea porumbeilor in blocurile de locuinte sunt fapte care se pedepsesc cu amenda, potrivit noilor prevederi.

sursa foto: tion.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua Internationala a Eliberarii Animalelor

Persoanele care hranesc cainii comunitari din Bucuresti ar putea primi amenzi usturatoare

Germanii au adus donatii pentru cainii fara stapan din Romania

Donatie de 100.000 de portii de mancare pentru cainii si pisicile fara stapan din adaposturi

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro