Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAlocatie de hrana de sase lei pentru 50 de familii din Targu Jiu
 

Alocatie de hrana de sase lei pentru 50 de familii din Targu Jiu

 

Aproximativ 50 de familii din Targu Jiu mananca la Cantina de ajutor social, unde beneficiaza zilnic de o alocatie de hrana de numai sase lei. Cantina de ajutor social este locul unde iau masa peste 200 de persoane, in 90% dintre cazuri fiind vorba de copii.

Majoritatea vin la cantina sa ridice hrana si o duc acasa, unde sunt asteptati de catre micuti sau persoane bolnave, in varsta si fara niciun venit. Salariatii Directiei de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului sunt pusi in situatia de a imparti alocatia de hrana de numai sase lei, la cateva suflete infometate si chiar lipsite de adapost. Din putinii bani alocati zilnic, bucatarii cantinei reusesc insa sa le ofere persoanelor nevoiase si pranzul, si cina.

Alina Trusca, reprezentanta Directiei de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului din cadrul Primariei Targu Jiu ne spune:

„Sunt oameni cu situatii grele si foarte grele si cred ca nu mai exista dubii ca ei au nevoie de ajutor. Alocatia de hrana este de numai sase lei, dar mancarea este buna si destula. Am mai apelat si la sponsori, si la alte ajutoare, iar oamenii isi primesc hrana. Unora le este rusine, din cauza ca sunt prea saraci, sa vina sa manance la cantina, in special copiii, si sunt destule cazuri cand un membru al familiei vine si ia in diferite vase mancarea si o duce acasa. Le oferim si pranzul, si cina. Ne spun ca isi cauta loc de munca si nu gasesc nimic. Unii ne mai intreaba pe noi ce sa faca, pentru ca nu se mai descurca. Vara mai gasesc pe la tara, la sapa si la alte munci ale campului. Din pacate, cei mai multi sunt copii“.

Sursa foto: www.vegetarianorganicblog.com

 

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roTrist ...
coemntarii
Trist, foarte trist .... Unii oameni nu au nici dupa ce bea apa si alti jegosi care ne "conduc" fura cu ambele miini de la "stat " . Felicitari celor care reusesc din cei 6 lei " sa faca bici si sa si pocneasca "
Adaugat de: gvoichita la data de 13-March-2012, 9:44
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Stim ce inseamna “O sansa pentru viata"

O meserie, o sansa la un viitor

800 de batrani mananca gratis la Restaurantul Casa Florescu

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro