Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAlexandra Milea asteapta al 3 copil si o speranta
 

Alexandra Milea, asteapta al 3 copil si o speranta

 

Despre Alexandra Milea am mai scris pe imparte.ro si pe blogul meu, este din Bucuresti si nici ea si nici sotul ei nu au venituri, decat din alocatiile copiilor si  din ce lucreaza cu ziua sotul Alexandrei.

Alexandra are acum 2 copii, un baietel de 2 ani si unul de 8 luni si la inceputul anului viitor va aduce pe lume al 3-lea copil. As vrea sa va opriti din a judeca venirea celui de al 3 lea copil pe care Alexandra nu l-a dorit, insa cand a aflat ca este din nou insarcinata nu s-a gandit nici o clipa sa intrerupa sarcina, in ciuda dificultatilor materiale prin care trece familia ei. Deja se descurca greu cu hranirea celor 2 copii, sotul lucreaza cu ziua unde poate, nu se poate angaja, avand niste probleme de sanatate pentru care nici o firma nu vrea sa isi complice viata.

Alexandra e si fericita ca are copii sanatosi, dar si disperata pentru ca nu stie daca va mai avea cu ce sa ii hraneasca si cat mai va rezista sotul ei la acest stres de a munci de azi pe maine, el avand si o forma de diabet.

Nu au acces la servicii medicale, nici la alte forme de informare sau servicii sociale, au mai apelat la fundatii, insa toata lumea in final le inchide usa. Alexandra ramane acasa cu copiii zilnic si nu are cum sa plece sa bata si la alte usi sau sa se informeze despre ce drepturi ar avea. Imi dau seama ca si eu, cu acces la informatie, nu am gasit pana acum nici o forma prin care sa ii spun Alexandrei ca ar putea sa-si gaseasca resurse materiale sau o forma prin care sotul ei sa poata lucra organizat.

Prioritatile Alexandrei sunt asigurarea hranei copiilor si scutecele zilnice

Vorbind cu Alexandra mi-a spus ca prioritatea pentru ea este hrana celor doi copii si scutecele de zi cu zi, de care inca nu se poate lipsi. Baietelului de 8 luni ii da laptele Milupa nr 2 care trebuie cumparat des si care nu poate fi inlocuit cu nimic altceva.

Materiale de constructie

Mai adaug ca au nevoie si de materiale de constructie, casa lor e inca neterminata si improprie pentru a locui acolo cu copii, daramite bebelusi si orice ar fi binevenit.

Cred ca societatea noastra, romaneasca, in acest moment nu ne mai sprijina nici pe noi cei care suntem in asa numita patura sociala medie sau aproape medie, pe cei care muncim, care sustinem din venituri taxele si banii care sustin statul roman....pe care il platim sa ne ofere normalitate! Eu nu pot intelege cum astazi, in 2012, dupa ce ne declaram un stat european si civilizat, avem inca copii sanatosi care insa sunt terminati de foame si fac diverse forme de depresie pentru ca nu au acces la educatie, jucarii, un mediu normal pentru un copil aflat in dezvoltare.

Pentru donatii, datele de contact ale Alexandrei:

Telefon: 0727.369.926
Adresa: Str.Grigore Iancu;Nr.18;Sector 3;Bucuresti
e-mail: milea.alexandra@yahoo.com
(pe e-mail are acces extrem de rar, intra de la o vecina, preferabil sa o sunati)

Articol realizat de:

Anamariatatucu Anamariatatucu
3 articole postate
Publica din: 2011-05-03
Vino in comunitatea donatorilor imparte.roA.
coemntarii
Vedeti daca poate primi ajutor social, cred ca sunt multe acte, dar poate se incadreaza. Asta e un link ajutator de la sectorul 3: http://www.sector3primarie.ro/portal/bucuresti/ps3/portal.nsf/AllByUNID/762613BD67769551C22572EA004A749E?OpenDocument De asemenea, mai sunt cantine, biserici care pot ajuta...
Adaugat de: Deea07 la data de 11-September-2012, 15:58
linie gri
 
AJUTOR
coemntarii
NU STIU EXACT UNDE ESTE ACEASTA STRADA DAR O SA FACEM TOT POSIBILUL SA LUAM NISTE ALIMENTE. DACA VA NASTE LA INCEPUTUL ANULUI VIITOR AS DORI SA-I BOTEZ ACEST COPILAS. MA NUMESC LUIZA SUNT TOT DIN BUCURESTI SI AM NR. DE TELEFON0764878384 VREAU SA STIU CE NR DE PAMAPERSI ARE NEVOIE SI LAPTE MILUMIL
Adaugat de: merisoara la data de 12-November-2012, 13:20
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Alexandra Milea, o mama ce are nevoie de ajutor
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro