Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile„Alearga TU pentru Ei!” pentru bolnavii incurabili pacienti ai HOSPICE Casa Sperantei
 

„Alearga TU pentru Ei!”, pentru bolnavii incurabili pacienti ai HOSPICE Casa Sperantei

 

HOSPICE Casa Sperantei ii invita la start pe copii si adulti, alergatori amatori si chiar incepatori, dar nu ii exclude nici pe profesionisti, la editia a 3-a a crosului „Alearga TU pentru Ei!” sambata, 9 iulie, in Brasov.

Crosul se desfasoara in Brasov, in parcul Nicolae Titulescu (vis-a-vis de Hotel Aro Palace). Distantele de alergat sunt de: 470 m pentru copiii pana la 11 ani, 2 km pentru 11-18 ani si 4,3 km pentru alergatorii peste 18 ani. Pentru a oferi o sansa in plus celor care considera ca nu pot alerga 4,3 km, vor fi si echipe la start: stafeta 2 persoane (peste 18 ani) si familii de 3 persoane. Alergatorii la cursa familiilor vor avea libertatea sa decida cum alearga cei 2 km: toti impreuna, fiecare pe rand sau cate doi si sunt incurajati sa-si creeze si sa se faca remarcati prin “uniforma familiei” sau prin „blazonul familiei”, mai ales daca acesta face referire la o persoana draga.

Crosul este dedicat bolnavilor incurabili pacienti HOSPICE Casa Sperantei. Fondurile colectate la acest eveniment vor contribui la alinarea suferintei celor 1700 de copii si adulti cu cancer si alte boli incurabile care beneficiaza gratuit de ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei.

Cei care doresc sa se inscrie o pot face aici. Crosul constituie un antrenament public pentru Bucharest International Marathon din 9 octombrie 2011.

Sursa foto: hospice.ro

Articol realizat de:

HospiceCasaSperantei HospiceCasaSperantei
4 articole postate
Publica din: 2011-07-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Proteze mamare cu banii din donatiile facute la crosul caritabil

Crosul Petrom la a V-a editie

Crosul Hospice Casa Sperantei - un gest de incurajare pentru cei care se lupta cu durerea

Cros pentru o viata sanatoasa!

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro