Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAlearga Pentru Viata 10 ani de fapte bune. Alearga pentru Valentina!
 

Alearga Pentru Viata, 10 ani de fapte bune. Alearga pentru Valentina!

 

Alearga Pentru Viata, 10 ani de fapte bune. Alearga pentru ValentinaAlearg─â Pentru Viata”, cross caritabil organizat de Liga Studentilor Electronisti, se afla anul acesta la editia a X-a, aniversara, si continua asa cum v-am obisnuit, cu sustinerea unui caz delicat si care necesita sprijin din partea societatii. Evenimentul se desfasoara pe data de 5 mai 2019, in Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Când vine vorba de curaj, exist─â oameni care ne ofer─â lec╚Ťii veritabile despre cum adev─âra╚Ťii eroi nu se ascund în fa╚Ťa problemelor, ci le fac fa╚Ť─â cu stoicism. Îns─â ╚Öi eroii, au uneori nevoie de ajutor, iar noi, Liga Studen╚Ťilor Electroni╚Öti, suntem motiva╚Ťi ╚Öi dornici ca povestea s─â aib─â un final fericit.

Anul acesta, atentia noastra se indreapta spre Valentina Cotolea, o tân─âr─â în vârst─â de 29 de ani, dornic─â de via╚Ť─â, care pl─ânuie┼čte s─â înfiin╚Ťeze un centru de recuperare pentru adul╚Ťi, pentru a-i ajuta pe cei cu probleme. Îns─â chiar ea a fost încercat─â de destin înc─â de la na╚Ötere, fiind diagnosticat─â cu paraparez─â spastic─â.

Nu i s-a dat niciodat─â ╚Öansa de a merge, deoarece creierul ei nu era capabil s─â coordoneze membrele inferioare. Cu toate acestea, pân─â la 21 de ani a reu╚Öit s─â se deplaseze cu dificultate, îns─â în urma unor interven╚Ťii efectuate în România pentru subluxa┼úie de bazin, nu s-a mai putut deplasa decât cu ajutorul unui cadru, maxim 100 de metri în decursul unei zile, motiv pentru care a ajuns în scaunul cu rotile.

Alearga Pentru Viata, 10 ani de fapte bune. Alearga pentru ValentinaNicio clinic─â din România nu i-a mai dat ╚Öansa c─â va mai putea merge vreodat─â, îns─â în august 2018, Valentina a descoperit o clinic─â în Roma, unde s-a conturat un nou început. Astfel are nevoie de dou─â interven╚Ťii chirurgicale ╚Öi de o recuperare îndelungat─â. Prima interven╚Ťie a fost deja efectuat─â în noiembrie, dar cea de-a doua depinde de evolu╚Ťia ╚Öi recuperarea pe care le are acum. Costurile totale ale opera╚Ťiilor ╚Öi recuper─ârilor ajung la o sum─â considerabil─â de aproximativ 65000€.

Liga Studentilor Electronisti, prin energia debordanta a voluntarilor, lupta acum pentru Valentina. Ne vom uni fortele si motivati dam startul celei de-a zecea editii a cross-ului caritabil “Alearga Pentru Viata”, pentru a-i oferi sansa la o viata normala. Vino si alearga alaturi de noi pe 5 mai 2019 in Rectoratul Universitatii Politehnica din Bucuresti!

Ajuta-ne s─â o salvam pe Valentina!

Fondurile vor fi stranse atat din donatii benevole, cat si din costul de 30 RON al bratarii de participare. Pentru inscrieri, click aici.

Donatii pentru Valentina se pot face direct, in contul Ligii Studentilor Electronisti, RO88RNCB0289001238160004, deschis in RON la Banca Comerciala Romana, cu mentiunea "Valentina".

Reprezentantii entitatilor juridice, care doresc sa se implice in baza unui contract de sponsorizare sau mecenat, ambele perfect deductibile fiscal, sunt rugati sa foloseasca datele de contact de mai jos. Multumim in numele Valentinei!


Despre LSE

Liga Studen╚Ťilor Electroni╚Öti este o organizatie neguvernamentala si non-profit, constituita ca si asocia╚Ťie studen╚Ťeasc─â si care se ocup─â cu realizarea de evenimente cu scopul de interconectare a studen╚Ťilor ╚Öi de dezvoltare a lor. Totodata, organizatia transmite studentilor un mesaj bine definit privind implicarea sociala, spiritul umanitar-caritabil si de intr-ajutoare a semenilor aflati in situatii critice.

Contact:

Web: http://aleargapentruviata.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AleargapentruViata/
Email: aleargapentruviata@lse.org.ro
Tel: +4 0751 656 697

Pentru consultanta juridica/fiscala in vederea sponsorizarilor: contact@imparte.ro 

Articol realizat de:

Administrator Administrator
1 articole postate
Publica din: 2019-04-04
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro

´╗┐
´╗┐´╗┐Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro