Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAjutor pentru copii - cazul Nicolae si Margareta Rotes
 

Ajutor pentru copii - cazul Nicolae si Margareta Rotes

 

Unii copii se nasc in familii cu mai multe posibilitati financiare, altii in familii la fel de frumoase, dar carora circumstantele din viata nu le-au oferit sansa unui venit suficient... Pe acestia din urma se cuvine sa-i ajutam, fiecare dupa putere si dupa marimea sufletului.

Nicolae si Margareta Rotes formeaza o familie frumoasa, binecuvantata de Dumnezeu cu 6 copii: 2 baieti si 4 fete. Sunt oameni cinstiti si muncitori, insa - din cauza conditiile grele din ziua de astazi - le vine foarte greu sa ofere chiar si un minim de trai decent copiilor lor.

Locuiesc la casa intr-un cartier din Baia Mare, Ferneziu. Copiii lor merg pe jos kilometri intregi ca sa ajunga la scoala unde, in ciuda lipsurilor, au rezultate bune si foarte bune. Gemenele Alexandra si Andreea sunt in clasa I si sunt niste eleve model. Gabriel, de 9 ani este in clasa a III-a, e indragostit de literatura si este premiant la scoala. Daniel are 13 ani si este in clasa a VII-a, iar Nicoleta (17 ani) lupta cu greutatile si lipsa banilor pentru abonamentul de transport ca sa termine liceul. Doar Ana-Maria, mezina de 5 ani, inca nu merge la scoala, insa ii place foarte mult la gradinita (desi a lipsit de foarte multe ori de acolo din cauza faptului ca mama nu avea cu ce sa-i faca nici macar un sandvis sa i-l dea la pachet. De fapt, aceasta familie a simtit foamea in  multe zile... Mama copiilor povesteste cum, uneori, nu avea ce pune pe masa; le turna putin ulei intr-o farfurie si le dadea cate o bucata de paine copiilor sa intinga in acela si asa sa manance...  

Iarna aceasta a fost grea pentru toata lumea, insa numai cine a locuit intr-o casa fara caldura poate spune cu adevarat ce inseamna suferinta din cauza frigului... Familia Rotes are nevoie lemne. Primavara este inca departe, iar temperaturile foarte joase. Raceala peretilor este periculoasa pestru copii, iar o raceala ar insemna - pe langa suferinta copilului - alti bani, pentru retete. Bani pe care nu ii au...

Desi lumea te indeamna la egoism si risipa pe lucruri inutile si ucigatoare de suflet, TU poti sa faci un gest care va salva acesti oameni de la foame, va ajuta copiii sa ajunga la scoala sau va pune in picioarele lor o pereche de ghete cu care sa mearga la scoala prin zapada asta mare... Nu este nevoie sa ai bani multi ca sa-ti poti ajuta semenii. De cele mai multe ori, chiar si 10 lei fac diferenta intre viata si moarte pentru oamenii cu adevarat lipsiti... 10 lei din putinul tau sunt la fel de importanti ca cei doi banuti ai batranei din pilda Domnului Iisus, iar El, Care poate sa mantuiasca, iti va ierta multe pacate pentru bunatatea ta si te va binecuvanta in moduri miraculoase, cum numai Dumnezeu poate!!!

Daca vrei sa trimiti un cat de mic ajutor financiar copiilor familiei Rotes, o poti face in urmatorul cont bancar (unde primesc si alocatiile):
                          
                                     Beneficiar: ROTES NICOLAE
                                     IBAN: RO42BRDE250SV44029182500

De asemenea, cei care au lucruri pentru casa si hainute ce nu mai sunt bune pentru proprii copii, va rog sa trimiteti cateva si acestor micuti de care v-am vorbit. O puteti face discret si usor trimitand un pachetel la adresa:
                                
                                        ROTES NICOLAE
                               Str. Limpedea nr.54A, cartier Ferneziu
                               Localitatea Baia Mare, Jud. Maramures

Pentru orice detalii aveti nevoie, pentru o vorba buna sau orice tip de ajutor, puteti lua legatura cu dna Margareta la nr de telefon 0756366466. Acesti oameni ar fi foarte fericiti daca dl Nicolae, capul familiei, si-ar putea gasi un loc de munca stabil in Baia Mare. Atunci, toata viata lor ar capata un pic de lumina, fiindca un salariu ar putea acoperi o parte din nevoile unei familii atat de numeroase.

Sa facem cat putem, cat de putin, si abia atunci vom simti cu adevarat ca ne implinim menirea noastra pe pamant si ca suntem fericiti !! Dumnezeu sa binecuvanteze pe fiecare dintre cei care ati ajuns pe aceasta pagina si sa va rasplateasca inmiit orice gest!!! Daca doriti sa promovati acest caz, va rog trimiteti si prietenilor adresa paginii de blog scrisa despre ei, sau afisati linkul pe pagina voastra de blog:

http://ajutor-pentru-copii.blogspot.com/Articol realizat de:

Simona1979 Simona1979
1 articole postate
Publica din: 2012-02-10
Vino in comunitatea donatorilor imparte.roINTREBARE
coemntarii
OARE DE CE COPII CARE NU AU AVUT SANSA SA AIVA PARTE DE UN TRAI MAI BUN NU SE GINDESC[[[ NIMENI SA II AJUTE ]]] nu ca parintii nu ar vrea ,dar nu au posibilitate
Adaugat de: la data de 14-February-2012, 17:39
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Recuperarea lui David Gabriel Irimescu este posibila cu ajutorul tau

Florin Stanciu sufera de distrofie musculara tip Duchenne

Alexandru Mina Ionescu are nevoie de o raza de speranta

Ajutor pentru Dragos - sufera de Sindomul West

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro