Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAjuta un copil sa supravietuiasca campania «Cumpara Viata»
 

Ajuta un copil sa supravietuiasca, campania «Cumpara Viata»

 

Ajuta un copil sa supravietuiasca, campania «Cumpara Viata»Fundatia «Ajuta un copil sa supravietuiasca» (Keep a Child Alive) a lansat campania "Cumpara Viata" avand sustinerea mai multor vedete din showbizul amercian precum Katie Holmes, Alicia Keys, Swizz Beatz, Kim Kardashian, Ryan Seacrest, Usher.

Celebritatile vor face reclama unor modele de tricouri cu mesajul «Cumpara viata» pentru a sustine mai multe programe caritabile de strangere de fonduri. Aceste fonduri vor ajuta in lupta impotriva infectarii copiilor cu HIV/SIDA in India si mai multe tari africane.

Tricourile vor contine un cod de bare ce va putea fi scanat folosind aplicatii pentru iPhone si alte smartphone, iar apoi toti cei ce vor sa faca o donatie vor putea plati online direct cu telefonul mobil, facand astfel "achizitia vietii". Aceasta metafora simbolizeaza ajutorul acordat pentru sustinerea vietii in aceste zone defavorizate.

Astfel, observam ca in toata lumea exista aceasta tendinta de a facilita cat mai mult dorinta oamenilor de a face fapte bune, de a contribui, indiferent cat de nesemnificativa ar putea parea donatia la nivel individual.

Ce inseamna sa cumperi viata? Conform campaniei, viata inseamna mai mult decat a exista si nu toate lucrurile pot fi rezolvate cu o pastila.

Astfel ca "Ajuta un copil sa supravietuiasca" pe langa tratamentul medical ofera alimente esentiale, adapost, sustinere si educatie pentru a se asigura ca tratamentul medicamentos este facut corect.
Campania face posibile pentru acesti copii din zone defavorizate lucruri care noua ni se par absolut firesti, dar care sunt absolut cruciale: un pat; un acoperis; o carte; un zambet.

sursa foto: buylife.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Record caritabil in campania impotriva cancerului la san

O copilarie frumoasa - campanie educationala lansata de Sos Satele Copiilor

Deschide-ti inima catre copii – campanie de strangere de fonduri pentru Spitalul Marie Curie din Bucuresti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro