Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAi pofta de o fapta buna? Vino si gusta o felie de umanitate la Festivalul "Prajitura umanitara"!
 

Ai pofta de o fapta buna? Vino si gusta o felie de umanitate la Festivalul "Prajitura umanitara"!

 

Crucea Rosie Romana - Filiala Sector 4 Bucuresti, in parteneriat cu Primaria Sector 4 si Liceul International de Informatica Bucuresti, desfasoara sambata 21 septembrie 2013, prima editie a evenimentului caritabil Festivalul "Prajitura umanitara".

Evenimentul va avea loc in Oraselul Copiilor dinPrajitura umanitara sectorul 4, langa scena "coasta de dinozaur" (intrarea se face pe la metrou Brancoveanu - la muschetari).

Scopul actiunii este strangerea de fonduri pentru sprijinirea bolnavilor de cancer de san din Bucuresti prin intermediul unor activitati sociale si pre-medicale; cresterea stimei de sine a bolnavilor de cancer si depasirea momentului de cumpana a femeilor ce au suferit operatie de mastectomie.

"In Bucuresti, femeile ce sufera o operatie de cancer la san nu au posibilitatea de a face drenaj limfatic manual datorita costurilor ridicate si a numarului mic de persoane cu pregatire in domeniu. Tratamentul unui bolnav de cancer se ridica la sume foarte mari, din acest motiv, nu isi permit sedintele de masaj necesare pentru a diminuarea durerilor postoperatorii. Astfel dorim sa venim in sprijinul acestor personae", a declarat Iulian Bobirnea, organizatorul evenimentului.

Voluntarii Crucii Rosii Romane – Filiala Sector 4 Bucuresti doresc infiintarea unui serviciu de oferire, in regim gratuit, de servicii de masaj de drenaj limfatic, femeilor fara posibilitati financiare care au suferit operatia de mastectomie. Pentru sustinerea financiara a unui asemenea serviciu, voluntarii Crucii Rosii au pregatit pentru dumneavoastra, in schimbul unei donatii, bunatati dulci "ca la mama acasa".

Printre prajiturile ce vor putea fi degustate la eveniment, amintim: "Umanitate", "Solidaritate" si "Solferino", cu fructe de padure, bezea, miere si nuci, in timp ce setea va putea fi astamparata cu o limonada rece, pregatita pe loc. Pentru varstnici, voluntarii Crucii Rosii Romane Filiala Sector 4 vor oferi consultatii GRATUITE pentru masurarea tensiunii arteriale, adultii vor invata cum sa acorde primul ajutor, iar micutii se vor juca si vor participa la o competitie de desene pe asfalt.

 Fii voluntar, ajuta primul!

Articol realizat de:

Crucea Rosie Romana SNCRR Crucea Rosie Romana SNCRR
6 articole postate
Publica din: 2013-09-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:


Europenii, tot mai saraci. Numarul ajutoarelor oferite de Crucea Rosie, in crestere

Crucea Rosie demareaza campania sociala "Investeste in scoala"

Aniversare Crucea Rosie Romana - 135 de ani de umanitate

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro