Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileANOFM anunta 8.570 locuri de munca vacante in Romania
 

ANOFM anunta 8.570 locuri de munca vacante in Romania

 

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a inregistrat 8.570 locuri de munca vacante in perioada 8-14 noiembrie 2012, in toata tara, potrivit declaratiilor agentilor economici aflati in cautare de personal.

Somerii care doresc sa se angajeze pana la jumatatea lunii in curs sunt asteptati la sediul agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca care apartin de orasul de resedinta. La nivel national, cele mai multe posturi vacante sunt in Cluj (1440), in Bucuresti (941), in Iasi (632), Calarasi (479) si in Ilfov (376). In Mehedinti, ANOFM anunta doar 7 locuri de munca libere.

Pentru absolventii de studii superioare, sunt disponibile 800 de locuri de munca in toata tara: ingineri si subingineri, ingineri nave si productie, ingineri de sistem in informatica, asistenti medicali generalisti, programatori, inspectori asigurari, consilieri financiar-bancari, analisti si manageri de proiect.

La categoria studiilor medii, profesionale si a lucratorilor necalificati, sunt disponibile 7.770 de locuri de munca, pentru joburi precum vanzator, confectioner textile, agent de securitate, muncitor necalificat in agricultura, manipulant marfuri, barman sau casier.

Sursa foto: economica.net

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Elevii, studentii si doctoranzii pot beneficia de burse private

Bucurestenii fara serviciu sunt asteptati la Bursa Locurilor de Munca

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro