Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileACTUAL 2017 - eveniment expozitional caritabil in cadrul campaniei "Îmi pasă de aproapele meu!"
 

ACTUAL 2017 - eveniment expozitional caritabil in cadrul campaniei "Îmi pasă de aproapele meu!"

 

ACTUAL 2017 - eveniment expozitional caritabil in cadrul campaniei Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională împreună cu partenerii săi, Liceul Nicolae Tonitza din București și Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România – vă invită la ,,ACTUAL 2017”, un eveniment expoziţional cu scop caritabil găzduit de Muzeul Național al Satului ,,Dimitrie Gusti”.

Evenimentul se înscrie în campania ,,Îmi pasă de aproapele meu!” organizată de Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională.

Printre expozanţi se numără artişti plastici, membri ai UAP din România, profesori ai Liceului de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza” din Bucureşti, actuali şi foşti elevi ai liceului și studenţi la UNARTE. Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 8 decembrie 2017, ora 14:00, la Muzeul Național al Satului ,,Dimitrie Gusti”, sala H.H. Stahl, soseaua Kiseleff, nr. 30, Bucureşti. Prezintă criticul de artă Bogdan Panțu.

Expoziția se desfășoară în perioada 08.12.2017 – 10.01.2018. Pe lângă expoziţia de artă plastică ,,ACTUAL 2017”,  în cadrul campaniei "Îmi pasă de aproapele meu!" se va desfășura și o serie de evenimente care urmăresc atragerea atenţiei asupra problemelor copiilor dezavantajaţi și strângerea de donaţii pentru copii aflaţi in risc de sărăcie din comunitățile defavorizate apartinand județelor Constanța, Tulcea, Ilfov, Giurgiu și Municipiului București, donaţii care vor fi direcționate către cazurile care ne-au fost aduse în atenţie.

La finalul expoziției vor fi prezentate rezultatele obținute, dar mai ales beneficiile de care se vor bucura copiii aparținând familiilor cu grad ridicat de sărăcie, din comunitățile vizate.

Despre Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională

Fundaţia pentru Dezvoltare Locală şi Regională (F.D.L.R.) este o organizaţie neguvernamentală, care consideră că dezvoltarea sectorului neguvernamental reprezintă în sine un indicator pentru starea comunităţii în care cetăţenii trăiesc. Preocupările noastre în domeniul fondurilor structurale vizează accesul echitabil la fonduri precum şi o absortie eficientă a acestora. Activitatea noastră constă în implementarea proiectelor, prezentarea acestora în faţă autorităţilor care asigura managementul programelor de finanţare, precum şi fundamentarea şi elaborarea de proiecte.

Contact

Tel: +4 0314 013 166
E-mail: contact@fdlr.ro
www.fdlr.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro