Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile800 de computere vor fi donate ONG-urilor prin programul ASSOCLIC 2011
 

800 de computere vor fi donate ONG-urilor prin programul ASSOCLIC 2011

 

800 de computere vor fi donate ONG-urilor prin programul ASSOCLIC 2011Pentru al cincilea an consecutiv, Asociatia Ateliere Fara Frontiere lanseaza proiectul ASSOCLIC prin intermediul caruia isi propune sa doneze 800 de echipamente informatice reconditionate catre 140 de proiecte ale unor fundatii si asociatii.

ASSOCLIC este un proiect de traditie pentru Ateliere Fara Frontiere prin care invita entitatile non-profit din Romania sa intre in competitie cu proiectele pe care le desfasoara pentru comunitatile locale. Cele mai bune proiecte sunt premiate prin echiparea cu calculatoare reconditionate in atelierul de reintegrare socioprofesionala deschis de Ateliere Fara Frontiere in Bucuresti.

"In 2010 am donat 600 de calculatoare prin programul Assoclic celor aproape 100 de proiecte premiate din peste 150 de organizatii inscrise, insa adevaratii laureati sunt cei cativa mii de beneficiari directi ai proiectelor. Aceste cifre, calitatea proiectelor inscrise la editiile precedente, dar si nevoile reale si declarate ale ONG-urilor, ne-au determinat sa ne propunem ca in acest an sa crestem atat numarul calculatoarelor donate, cat si al proiectelor premiate", a declarat Raluca Ouriaghli, director executiv Ateliere Fara Frontiere.

Prima etapa are ca termen limita de depunere a dosarelor de candidatura data de 10 martie, jurizarea proiectelor urmand sa aiba loc pe 3 mai intr-o comisie formata din reprezentanti ai partenerilor proiectului.

Criteriile de eligibilitate, dosarul de candidatura si detalii suplimentare sunt disponibile pe  http://romania.assoclic.org si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/atelierefarafrontiere

sursa foto: romania.assoclic.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
ONG-urile romanesti sunt premiate cu 400 de calculatoare

400 de calculatoare donate pentru ONG-urile romanesti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro