Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile42 de echipe si o SANSA
 

42 de echipe si o SANSA

 

42 de echipe vor alerga la probele de maraton, semi-maraton si stafeta din cadrul Bucharest City Maraton pe 17 octombrie 2010. Sportivii amatori, romani si italieni vor face perechii de alergatori si vor parcurge impreuna primii 5 km din cursa in semn de solidaritate cu actiunea umanitara.

Cei 84 de alergatori isi vor depasi limitele din dorinta de a oferi bebelusilor de la Sectia de Terapie Intensiva Nou-Nascuti din cadrul Spitalului de Urgenta pentru Copii Maria Sklodowska Curie o sansa in plus prin obtinerea de donatii in vederea achizitionarii unui echipament unic in Romania: OLYMPIC COOL-CAP® SYSTEM.

Echipamentul OLYMPIC COOL-CAP® SYSTEM este de mare folos pentru nou-nascutii care sufera de encefalopatie hipoxic-ischemica (insuficienta respiratorie la nastere, asfixie, stop cardiorespirator, hipotermie) si poate ajuta la reducerea afectiunilor cerebrale, chiar la cresterea sanselor de supravietuire pentru cazurile grave.

Suma necesara pentru achizitionarea echipamentului este estimata la circa 33.000 Euro. Poti sustine aceasta campanie donand in conturile speciale deschise in acest scop de Asociatia Club Sportiv "Ro Club Maraton" la Bancpost Agentia Nicolae Grigorescu:

RO 08 BPOS 7220 6830 387 EUR01

RO 19 BPOS 7220 6830 387 RON03

Pentru donatiile mai mari de 100 Ron 42pentruosansa.ro iti va oferi un tricou drept multumire. Tricoul se poate achizitiona online de pe site-ul www.42pentruosansa.ro.

Mai trebuie sa stii ca Ro Club Maraton este primul club al maratonitilor amatori din Romania. A fost infiintat in primavara anului 2008 de catre un grup de alergatori entuziasti si are drept obiectiv principal promovarea alergarii, ca sport de masa.

Sursa foto: www.42pentruosansa.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala pentru asistenta umanitara

Ziua fara masini se reinventeaza pe 22 septembrie

Se impart bani pentru nou nascuti si proaspat casatoriti

Ioana Miruna Enache are nevoie de VIATA!

Educatia gratuita: 1372 de lei pe an

Creeaza obiecte cu Children Action Romania

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro