Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile280 de copii din satul Soldanu gusta "Bucuria Jocurilor" de Mos Nicolae
 

280 de copii din satul Soldanu gusta "Bucuria Jocurilor" de Mos Nicolae

 

Mos Nicolae a adus in dar pentru 280 de copii din satul Soldanu (jud. Calarasi) un eveniment plin de creativitate si zambet.

Copiii s-au putut bucura de jocuri creative, pictura pe fata, premii de la partenerii evenimentului, PitiClic, si multa distractie.

Personajele de basm de la Petreceri Fermecate au incantat copiii cu desenele lor, transformandu-i pe micuti in diverse personaje – de la fiorosul tigru la celebrele personaje din desenele animate, precum Spiderman.

"Calatorie educativa in lumea satului" doreste sa multumeasca sponsorului Infomedia Pro (PitiClic) pentru participare si spiritul vesel de care da dovada de fiecare data, dar si prietenilor de la Petreceri Fermecate!

Impresii de la eveniment:

"Ma bucur mult ca am participat la evenimentul de Mos Nicolae in satul Soldanu deoarece am simtit cat de bucurosi si receptivi erau cei mici. De asemenea, mi se pare minunat ca invatatoarele au interactionat cu metodele de educatie nonformala, de educatie prin joc, si sper ca le vor perpetua". (Daniela – voluntar – animator)

"«Vreau sa fiu ca voi» mi-a raspuns o strengarita de clasa intai, din scoala primara din Soldanu, la intrebarea cliseu «Ce vrei sa te faci cand vei fii mare?».  M-a emotionat sinceritatea ei si am descoperit cum un astfel de raspuns te face sa renunti la lista de automatisme si sa fii prezent in ceea ce faci. In acel moment, am constientizat impactul si importanta activitatii echipei «Calatorie Educativa in Lumea Satului», impreuna cu partenerii  lor, Petreceri Fermecate si PitiClic.

O bucurie oferita in dar celor 280 de prichindei cu fatuci pictate, dar si mie fiindca am luat parte la un astfel de eveniment de ziua Mosului Nicolae". (Geo – voluntar – animator).

Articol realizat de:

Calatorieeducativainlumeasatului Calatorieeducativainlumeasatului
3 articole postate
Publica din: 2012-12-05
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntar in proiectul Calatorie educativa in lumea satului

O sambata dintr-o poveste pentru copii

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro