Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile10 tone de cartofi si alimente in valoare de 50.000 de lei pentru familii afectate de inundatiile din Galati
 

10 tone de cartofi si alimente in valoare de 50.000 de lei pentru familii afectate de inundatiile din Galati

 

Filiala de Cruce Rosie Dambovita a ajuns in Galati cu 10 tone de cartofi si fonduri pentru achizitie de alimente in valoare de 50.000 de lei  pe care le vor directiona familiilor afectate de inundatii.

Cartofii vor fi preparati la o cantina din judetul Crucea Rosie GalatiGalati si, in zilele urmatoare, hrana calda va fi distribuita de voluntarii Crucii Rosii in localitatile Cuca, Rediu si Suhurlui. De asemenea, pachete cu alimente de baza, in valoare de 50 000 de lei, vor fi oferite zecilor de familii ramase fara locuinte.

Cele 10 tone de cartofi au fost donate Crucii Rosii de locuitorii comunei Lunguletu din judetul Dambovita, iar cei 50 000 de lei reprezinta donatia Consiliului Judetean Dambovita.

Reamintim ca Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania a lansat un apel umanitar de urgenta pentru sustinerea pe termen scurt, mediu si lung a familiilor afectate de inundatiile din judetul Galati. Persoanele fizice si juridice care vor sa contribuie cu alimente greu perisabile pot face donatii prin intermediul programului Banca de Alimente a Crucii Rosii in toate magazinelor din retelele: Carrefour, Real, Mega Image si Metro. Alimentele de baza sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa. De asemenea, pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane crucearosie.ro sau in conturile special deschise de Crucea Rosie Romana la BRD - Agentia Piata Romana:

LEI:  RO36BRDE410SV51618614100  

EUR: RO71BRDE410SV51618884100

USD: RO29BRDE410SV18793954100

Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de produse destinate sinistratilor, inclusiv bunuri de folosinta indelungata (sobe, aragazuri, frigidere, calorifere, etc). 

Articol realizat de:

Crucea Rosie Romana SNCRR Crucea Rosie Romana SNCRR
6 articole postate
Publica din: 2013-09-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Sean Penn, premiat de Crucea Rosie pentru actiunile umanitare din Haiti

Mobilizare pentru salvarea orasului Galati

Europenii, tot mai saraci. Numarul ajutoarelor oferite de Crucea Rosie, in crestere

Ajutoare pentru victimele inundatiilor din judetul Galati

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro