Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovesti despre batraniTanti Cici
 

Tanti Cici

 

Nu mai era nimeni ca ea. Asa o vedeam toti prietenii, cunoscutii, trecatorii. Cici adora sa-si bea cafea de la tonomat, alaturi de o tigara Marlboro rosu, 10 mg de gudron, ca doar este femeie puternica. Nu prea sta la taclale in timpul asta. Desi nu vrea sa recunoasca, ii place sa priveasca oamenii, persoanele grabite, si cu o postura de invidiat profita de moment si de racore si isi pune gandurile in ordine. Ma gandesc ca are un plan, sau se pregateste de ceva, asteapta sa ajunga intr-un loc. Imi dau seama dupa cat de nelinistita si incantata e.

Stau de cateva minute bune la coada, sa-mi iau o gogoasa cu branza dulce. Mai am obiceiul asta. Insa, asa am ajuns sa o cunosc pe Cici. Ea isi respecta cu sfintenie tabieturile. O salut in fiecare dimineata, seara cand ma intorc acasa, e deja tarziu. Cred ca nu m-am gandit ce face Cici in tot timpul zilei.

Din cate mi-a mai povestit si in alte dati, are o ruda indepartata si locuieste singura. Strada e a ei. Si o pretuieste. Este inca in puteri si optimista.

Trebuia sa ajung la un concurs de desene pentru copii talentati. Si am intarziat 20 de minute, tin minte, in ziua aceea. Dar totul decurgea bine. Copii erau grupati si desenau de zor cu creta colorata orice le zbura prin minte. Am vazut desene care mai de care, eram uimita. Si, am vazut-o acolo si pe Cici. M-am bucurat, m-am bucurat mult pentru ea. Cred ca aici trebuia sa ajunga mai devreme.

Si-a pus cele mai fine haine ale ei, avea un zambet imens pe fata si o implinire in suflet. Gasise ceva care o facea fericita. M-am indreptat spre ea, am salutat-o din nou si i-am spus ca saptamana viitoare este invitata mea la un concurs de pictura pe fata.

 

Sursa foto: captureuniverse.files.wordpress.com

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Fetita de 6 ani din Sibiu

Costel din Piata Victoriei

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: