Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovestea familiei meleScrisoare de ajutorare a unei familii din Sibiu
 

Scrisoare de ajutorare a unei familii din Sibiu

 

Buna tuturor,

Reprezint o asociatie non profit din Sibiu si situatiile care mi-au venit de-a lugul timpului in atentie m-au determinat sa ma numesc "Consilier pentru probleme extreme".

Imi doresc sa nu aglomerez cu informatii prea multe, insa daca nu detaliez nu veti intelege situatia extrema pe care o aduc spre informarea voastra si nici solicitarea careia ii dau curs.

Am intalnit duminica in 17.02.2013 o femeie in jur de 37-38 de ani care facea naveta 80 km ca sa ajunga la serviciu. Si acel serviciu este de de spalat vase la un restaurant, pe un salariu de 6 milioane lei-asta pentru ca are absolvite doar 6 clase. Schimba 2 trenuri si pana la primul tren merge cu o ocazie pentru ca din localitatea unde locuieste si pana la tren nu exista nici un mijloc de transport in comun, pe o distanta de 15 km.

Are 6 copii din 2 legaturi de concubinaj sau casatorii (nu stiu exact), dar ceea ce stiu este ca nu-i de etnie rroma. Cel mai mic are 5 luni si cel mare are 19 ani. Acesta mare este cu handicap motor si psihic pentru ca atunci cand era insarcinata a primit multe batai.

In prezent nu locuieste cu nici unul din tatii copiilor si este ajutata in cresterea copiilor de parintii ei.
Toti au locuit in Sibiu, dar au fost nevoiti sa se mute intr-o casa la 55 km de oras pentru ca parintii au fost escrocati de o banda care i-a lasat fara locuinta. Aici unde stau nu sunt proprietari, nu pot avea mutatie si in consecinta nu pot primi nici ajutor social de la primarie.

Am intrebat femeia daca se gandeste la adoptie si a spus ca ea nu ar mai putea trai daca si-ar da copii. Deci nu despre asta e vorba si nu stiu foarte multe amanunte despre ea si pozitia ei vis-à-vis de acest aspect. M-am interest la oficiul postal si a spus ca este o femeie demna, dar tare necajita si ma voi interesa la preotul din micul sat sa aflu ce spune despre ei.

Am lansat pe cateva grupuri de discutii provocarea "Adopta o familie". Nu stiu cum sa ajut decat apeland si agatandu-ma de orice ipoteza posibila pentru a gasi o familie sau mai multe, pentru a gasi asociatii de profil, oameni de afaceri dispusi sa ii ajute periodic prin colete (nu trebuie neaparat sa vina sa ii cunoasca).

Asociatia unde lucrez este acum in nefinantare si chiar daca ar fi un proiect in derulare trebuie folosite resursele in realizarea indicatorilor  proiectului!!! Iar in Sibiu nu am gasit asociatii care sa aiba acum ca activitate ajutorarea familiilor nevoiase.

Eu stiu ca inainte de a cere ceva trebuie sa dam si pe masura daruirii vin si recompensele, pentru ca daruirea si primirea sunt legi ale lui Dumnezeu si in univers asa functioneaza.

Asa ca va rog opriti-va la aceasta adresare, ganditi-va cum pot fi ajutati sau imi putei face conexiuni cu cei care ar putea ajuta!

Am scris mult, imi cer scuze. Daca imi raspundeti pot oferi garantii ca cele scrise sunt adevarate si familia chiar se afla in dificultate majora de existenta.

Ganduri bune din Sibiu.
Costin

Sursa foto: arapahoehouse.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rovreau sa ajut
coemntarii
Doresc sa ajut aceasta familie - am nevoie de detalii insa, va rog contactati-ma: anamarin011@yahoo.com
Adaugat de: AnaMarin la data de 26-February-2013, 14:03
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: