Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevarateExperientePovestea profesoarei care a renuntat la jobul dintr-o multinationala pentru copiii din Apuseni
 

Povestea profesoarei care a renuntat la jobul dintr-o multinationala pentru copiii din Apuseni

 

Exista si romani cu suflet mare. O dovedeste o profesoara din Cluj care a ales sa renunte la confortul si salariul satisfacator pe care-l avea la o multinationala pentru a preda limba romana copiilor din comuna Marisel, Apuseni.

Mirela Miron a ales sa inlocuiasca confortul de aMirela Miron merge cu masina si de a castiga multi bani ca angajat intr-o companie de publicitate cu naveta zilnica de 100 km si profesoratul care abia ii aduce un salariu lunar de 900 de lei.

Sacrificiul facut de aceasta femeie cu suflet mare este imens. Profesoara este nevoita sa se trezeasca zilnic la 5, pentru a prinde microbuzul de 6 astfel incat la 8 sa fie prezenta in statia unde vine autobuzul care o transporta pana la scoala din Marisel, unde incepe cursurile la ora 9 fix. Este un traseu care aduna laolalta aproximativ 6 ore, dus-intors. Are 18 ore pe saptamana si 48 de elevi pe care-i invata cu mult devotament limba si literatura romana.

Cu toate sacrificiile facute de-a lungul timpului, din 2012, cand a facut aceasta trecere brusca de la confort la un trai modest, si pana in prezent, profesoara declara ca nu regreta absolut deloc hotararea luata si ca a meritat din plin sa faca acest pas, satisfactiile fiind pe masura sacrificiilor.

sursa foto: gandul.info

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Savista din satul copilariei mele

Povestea uluitoare a omului care a salvat sute de copii de la Holocaust

Povestea profesorului din Faget, un apel la umanitate

Povestea copilului obligat sa poarte ochelari de soare

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: