Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovesti despre copiiPovestea fetitei care s-a nascut de Craciun
 

Povestea fetitei care s-a nascut de Craciun

 

In urma cu 14 ani, Laura Cristiana, o fetita care sufera de hipersomnie diurna, s-a nascut in Galati chiar in ziua de Craciun. Dupa multe tratamente prescrise de medicii din Romania, fara rezultat, Laura a ajuns sa duca o viata normala gratie medicilor din Italia si Budapesta. Parintii fetitei cred ca nasterea ei in zi sfanta a facut posibila minunea vindecarii.

Laura Cristiana isi petrecea, in urma cu un an, cate 4 zile la rand dormind profund. Fetita adormea si cand mergea pe strada, uneori cate 96 de ore fara oprire. Diagnosticul primit de medici ar speria pe oricine: epilepsie, tulburari emotionale, sindrom fibrinolitic, deficit de atentie si hipotrofie parentala.

In 2012, fetita a primit un tratament gratuit la o clinica din Roma, iar acum este aproape vindecata. Mama Laurei crede ca nasterea fiicei sale in ziua de Craciun a ajutat-o sa se faca bine:

"Suntem tratati de medicii din Italia si Budapesta care se consulta mereu intre ei pentru ca mi-au spus ca vor s-o salveze, nu s-o omoare. Se duce la scoala, nu si in perioada asta a zilelor reci cand e periculos pentru ea sa iasa afara. In general, se simte tot mai bine. Sigur, inca nu este tratata 100%, dar toate merg pe drumul cel bun. Suntem foarte bucurosi ca totul merge asa de bine", spune mama fetitei.

Sursa foto: evz.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Tu ce-ti doresti de Craciun?

Povestea profesorului din Faget, un apel la umanitate

Povestea emotionanta a doi oameni de zapada

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: