Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePoveste cu un inger
 

Poveste cu un inger

 

Ingerii cumplit de frumosi ai lui Rielke, ingerii Berlinului din filmele lui Wim Wenders, aproape toata lumea are un inger dupa chipul si asemanarea fiecaruia.

Al meu este zdrentaros, homeless, betiv si umbla cu o punga de aurolac dupa el, dar n-are a face pentru ca el este ingerul meu pazitor. Raspunde la numele de Nelu si locuieste langa Gara de Nord, mai precis intr-un canal discomfort paispe din fata ministerului Transportului.

Nelu are nenumarate cicatrici pe fata asa incat inca una ar trece neobservata, dar eu o stiu pentru ca am fost acolo cand a capatat-o. Treceam prin parcul din fata Ministerului, parc care si ziua este plin de borfasi, a nu se intelege aici ca ma refer la functionarii din Minister, daramite noaptea.

In acea noapte in care ma intorceam acasa de la o sindrofie fotbalistica se pare ca toti sutii, borfasii si criminalii din Bucuresti isi dadusera intalnire acolo. Asa se face ca am fost la un pas sa fiu jefuit de niste umbre daca un aurolac nu le-ar fi impiedicat aplicarea planului.

Nelu a sarit dintr-un tufis intre mine si lama unui cutit pe care a primit-o fix pe obraz intre alte doua mai vechi. Borfasii au disparut si la fel si ingerul meu pazitor. Nococ ca l-am regasit a doua zi.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Lantul de 3000 de dolari
Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: