Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevarateAventura vietii meleO parte din viata mea
 

O parte din viata mea

 

Buna. Ma numesc Alina si as vrea sa va impartasesc o mica particica din viata mea...chiar daca e mai trista si foarte dureroasa...are un final fericit. In urma cu 3 ani eram cu sotul meu intr-o plimbare in parc si ne faceam planuri, cand la un moment dat imi suna telefonul...era mama mea care mi-a dat o veste tragica. Copilul meu avusese un accident (era in vacanta la bunici) si...a inchis...au urmat momente groaznice, spitalizare, chinuri, durere, suferinta.

In urma accidentului, fiul meu a avut piciorul rupt din cauza unui om, daca il pot numi asa, prea baut ca sa realizeze ce face. A fost foarte greu...sincer nu credeam ca o sa ne mai revenim vreodata, nici eu si nici fiul meu. A urmat un an greu in care au avut loc 3 operatii la picior si acum, 3 ani mai tarziu, fiul meu este bine, am trecut cu ajutorul lui Dumnezeu peste toate, am facut si nunta intre timp, iar acum asteptam sa apara o fetita in familie...Totul e bine si sper sa nu mai avem parte de asemenea momente in viata...E groaznic sa treci prin asa ceva ca mama...

Poveste trimisa de Alina Marginean

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roRe: e groaznic sa treci prin asa ceva
coemntarii
Inca nu sunt mama, dar nici nu as vrea sa-mi imaginez ca ceva rau i s-ar putea intampla copilului meu. E un sentiment infricosator, mai ales ca stiu cum si parintii mei se ingrijoreaza pentru mine.
Adaugat de: FeliciaA la data de 9-August-2010, 15:39
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Povestea mea de suflet

Povestea ei

Fata saraca si bagheta magica

Despre un catel

De 6 ori mama

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: