Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovesti despre copiiO fetita bolnava de cancer a transmis un mesaj care a impresionat sute de oameni
 

O fetita bolnava de cancer a transmis un mesaj care a impresionat sute de oameni

 

O fetita in varsta de doi ani, internata intr-un spital din Los Angeles, a reusit sa faca rost de mancare mai buna decat cea din spital, postand un mesaj pe geamul camerei.

fetita bolnava"Trimite pizza in camera 4112", a scris Hazel, micuta bolnava de cancer. Metoda ei a dat rezultate, deoarece, dupa ce un utilizator Reddit a fotografiat fereastra cu mesajul fetitei, Hazel a primit la spital zeci de cutii cu pizza.

"Hazel a fost trezita dis-de-dimineata de mirosul de pizza. A fost extrem de incantata. Mai multi copii internati au venit in camera, am pus muzica si am dat o mica petrecere. A fost minunat", a scris mama lui Hazel pe Facebook, potrivit jurnalul.ro.

Mama fetitei le-a multumit prin intermediul retelei de socializare tuturor celor care au contribuit la fericirea fetitei.

"Multumim pentru sprijin. Am primit peste 40 de cutii de pizza si inca mai vin. Etajul 4 al spitalului este plin de pizza. Suntem recunoscatori", a scris femeia.

sursa foto: lataco.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Povestea fetitei care s-a nascut de Craciun

Denisa, fetita fara nume

Bianca, o fetita minunata fara copilarie

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: