Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovesti despre copiiJurnalul unei fetite de 12 ani
 

Jurnalul unei fetite de 12 ani

 

Eu sunt Ana Maria....O fetita de 12 ani...Trec in clasa a 6-a....Sunt un copil ca toti ceilalti, gandesc, simt, zambesc, ma bucur de tot ce inseamna viata. Dar din pacate sufar de o boala care mi-a afectat mobilitatea....mi-a afectat coloana vertebrala si cutia toracica...exista riscul de a imi afecta organele interne (inima, ficat, plamini etc.).

Cateodata gem noaptea de durere...imi este foarte greu cu aceasta boala...uneori vorbesc cu mine insami si zic: "nimeni nu stie cate lacrimi pe obraz am, nimeni nu stie cat de mult imi este afectata sanatatea si cat sufar, nimeni!"

Cand aveam 10 ani, mama mea si tatal meu au divortat....dupa 2 ani de la divort tata a gasit medic specialist in chirurgie si ortopedie pedriatica pentru a ma opera...dar mama mea nu a fost de acord cu aceasta idee.

Anul acesta, in mai, mama a plecat in strainatate....Iar pana acum 2-3 luni nu am stiut nimic despre boala pe care o am eu...nu am stiut de documente....de doctorul care ma are in evidenta de cand m-am nascut..

As dori foarte mult sa ma fac bine...pentru a le dovedi apoi ca sunt si eu un om normal si ca nu mai sunt bataia lor de joc...sau mascota lor...imi pun speranta in  Dumnezeu...pentru a ma face bine si vom gasi o solutie pentru a deveni un om normal...

Vezi pagina de caz Tudor Ana-Maria

Articol realizat de:

Samoila Doina Samoila Doina
1 articole postate
Publica din: 2012-09-21
Vino in comunitatea donatorilor imparte.roDespre ....
coemntarii
Este grea si trista situatia ta, dar Bunul Dumnezeu sigur iti vede lacrimile si te va ajuta sa treci mai usor prin toate si sa iti fie mai bine ! Si parintii tai banuiesc ca se straduie sa te ajute cu tot ce pot ! Mai important decit fizicul este sufletul, ai grija ca el sa iti ramina frumos ! Nu te mai supara asa mult la rautatile spuse de cei din jurul tau. Daca le spun au sufletul urit, desi " carcasa" arata bine sau normal ....
Adaugat de: gvoichita la data de 27-September-2012, 15:27
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Sustinerea familiei

Sunt mama si vreau sa fiu mama

Fata cu ruj rosu

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: