Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovestea familiei meleImportanta alegerilor corecte
 

Importanta alegerilor corecte

 

Importanta alegerilor corecteM. decisese sa mearga acasa, pentru un week-end doar. A stat in dubii daca sa accepte propunerea unui amic, de a merge cu el, cu masina. Nu il cunostea de foarte mult timp, iar singura data cand a mers cu el cu masina a fost de ajuns pentru a-i face inima sa bata mai tare. Trebuie sa va specific ca lui M. ii este foarte teama de accidentele de masina. Uraste sa treaca prin pasaje cu masina. Mai ales daca sunt lungi.

Voia totusi sa ajunga mai repede, sa ii fie mai comod si sa se poate descurca mai usor cu bagajele multe si grele. In final, asa cum va inchipuiti deja, a acceptat propunerea mult prea tentanta. Amicul ii promisese ca va merge mai incet si va fi prudent.

Cu toate astea, drumul nu a fost unul lin. Depasiri multe, viteza mare, frane bruste... M. nu mai putea da inapoi insa. A ajuns acasa, teafara si nevatamata. Si primul lucru pe care l-a facut a fost sa isi imbratiseze strans parintii. Nu le-a povestit de ce, a pus-o pe seama dorului, firesc si totodata, prezent.

M. s-a bucurat de un week-end minunat, care parca s-a terminat prea repede. Trebuia sa se intoarca. Acelasi amic urma sa vina sa o ia. La fel de speriata, insa mult mai increzatoare, M. era convinsa sa il determine pe sofer sa mearga linistit. De data aceasta insa avu uimirea sa descopere ca rugamintea a venit din partea amicului. Arata foarte obosit, neodihnit si se simtea rau.

In loc sa se bucure, acum lui M. ii era teama sa nu adoarma sau sa nu i se faca si mai rau, iar asa sa piarda controlul asupra masinii. Dar nu se intampla nimic. M. adormi chiar.

In apropiere de intrarea in Bucuresti, M. se trezi intr-un zgomot de sirene si lumini orbitoare. Masina era oprita, iar amicul nu era acolo. Peste tot in jur erau foarte multe alte masini stationand, iar in fata, la cativa zeci de metri, multa lume adunata si zarva.

Era vorba de un accident grav, abia petrecut. M. s-a apropiat, cautandu-si amicul. A ramas cutremurata. Nu va uita niciodata acea imagine.

Tot ce si-a mai dorit M. in acea seara a fost sa ajunga acasa, sa isi ia iubitul in brate si sa isi ceara iertare. Niciodata M. nu se va mai urca in masina unui strain care nu conduce in siguranta.

 

Sursa foto: www.21stcenturymed.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Prin ce am trecut cand am trecut prin Bulgaria

Intelepciunea vine odata cu varsta

Evitarea nu e o solutie, ci mai curand un semn de intrebare

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: