Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovesti despre copiiFetita de 6 ani din Sibiu
 

Fetita de 6 ani din Sibiu

 

Povestea urmatoare apartine unei fetite de 6 ani din Sibiu, Maria, care a fost adoptata de un unul din verisorii mei pe cand Ana avea doar 2 ani. Victor, verisorul meu, si sotia lui nu puteau sa aiba copii pe cale naturala si s-au decis sa infieze un copil de la casa de copii din Sibiu, doar ca Victor nu era pregatit sa faca pasul in acel moment.

Toata povestea asta se intampla acum 4 ani. La un moment au fost chemati de catre casa de copii sa vada o fetita care a fost data spre adoptie.

Ei erau deja inscrisi pe lista de asteptare, dar vestea a venit pe nepregatite si a fost o surpriza totala. S-au dus sotia lui Victor si tatal ei sa vada fata, Victor fiind la servici. In momentul in care au intrat in camera au vazut-o, si ea a inceput sa le zambeasca, desi ii vedea pentru prima data.

Au luat-o in brate si ea s-a lipit imediat de ei. Cand s-au intors acasa i-au povestit lui Victor despre fata, ca e draguta, ca e lipicioasa si ca ar trebui sa se duca si el sa o vada.

Ei erau hotarati, dar au asteptat sa o vada si Victor. Maria fusese abandonata imediat dupa nastere, deoarece mama ei nu putea sa o intretina, iar tatal ei plecase din tara la munca in strainatate si nu a vrut sa mai auda de ele. Se pare ca ar mai avea 2 frati mai mari, care stau cu mama lor.

Victor mai sceptic se duce a doua zi sa o vada si el pe Maria. Din momentul in care fost luata in brate si l-a simtit pe Victor, nu a vrut sa se mai intoarca la caminul de copii, iar el s-a hotarat pe loc sa o duca acasa.

Din pacate formalitatile nu erau facute si a mai durat ceva timp pana cand au reusit sa o infiieze legal. Ceea ce e interesant e ca Maria si Victor seamana foarte mult intre ei, mai ales ochii si fruntea, iar cei care nu stiu ca e infiata zic ca seamana cu tatal adoptiv, adica cu Victor.

Intre timp Ana s-a integrat in familie si este foarte atasata de parinti, mai ales de Victor care e topit dupa ea si ii face toate poftele.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Postasul de CraciunComunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: