Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevarateSfaturiEvitarea nu e o solutie ci mai curand un semn de intrebare
 

Evitarea nu e o solutie, ci mai curand un semn de intrebare

 

Evitarea nu e o solutieAseara, dupa o furtuna zdravana in urbea noastra draga, obosita de aerul inchis al biroului, am decis sa plec spre casa. Balti imense si crengi rupte peste tot. Si un aer cald, inabusit. Se pare ca vijelia si-a facut de cap mai mult decat am perceput eu, tragand cu ochiul mirata, pe fereastra.

M-am oprit, desigur sa imi iau o paine. La iesire din magazin m-am intersectat insa cu lectia pe aceasta seara. Lectie neinvatata pana acum, desigur. Mai precis, m-am intalnit cu a mea colega. Colega care are masina si care si ea pleca spre casa. Locuieste la 5 minute departare de mine. M-a intrebat daca vreau sa ma lase undeva. Am spus “NU”. Un “NU” balbait. A urmat, neasteptatul "Esti sigura?". Raspund tot cu nu “NU”. La fel de incert. Am multumit si mi-am facut carare, cu greu, printre crengile umede, frante, de pe aleea spre metrou.

Intrebarea a revenit insa tumultos in gandurile mele, tinandu-ma ocupata pana am ajuns acasa. De ce? De ce am spus “Nu”, cand de fapt mi-ar fi prins bine sa fie “Da”? De ce am refuzat ceva ce in mod normal m-ar fi bucurat?

Raspunsul nu a intarziat sa apara. Doar salasluieste de mult in cotloanele mintii, asteptand sa fie scuturat de praf. Am spus “Nu” pentru ca am evitat sa petrec cinci minute alaturi de ea. Am evitat sa incerc sa port o conversatie cu ea si sa ma simt incomod. Incomod din cauza diferentei de pozitie, din cauza hainelor simple pe care le purtam.

Mereu am evitat ce m-a deranjat sau nu mi-a placut. Si nu am recunoscut mai niciodata adevaratele motive. Dar astfel de situatii repetate au construit totusi un raspuns, invatandu-ma ca evitarea nu e buna si nu e o solutie. Infruntarea temerilor e insa un pas spre eliminrea lor.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rotrebuia sa spui da
coemntarii

trebuia sa te sui, indiferent de "diferentele" pe care le vezi tu; uneori totul e doar in mintea noastra; oricum, conteaza atat de putin parerea celorlalti...

Adaugat de: la data de 21-July-2010, 17:23
linie gri
 
http://filadelfia.com.ro/Home.aspx
coemntarii
Da trebuia sa se suie in masina . Vedeti voi multa lume nu intelege tot asa este si cu biserica crestinismul ei zic ca ce sa merg eu la penticostali la baptisti ce sa caut acolo poate nu e bine sa gandesti asa DUMNEZEU LA SFARSITUL VIETI FIECARUI OM VA TRAGE LINIE SI EL DECIDE SOARTA FIECARUIA DE ACCEA E BINE SA FACI CEVA PENTRU DUMNEZEU. ISUS ZICE VENITI LA MINE TOTI CEI TRUDITI SI IMPOVARATI SI EU VA VOI DA ODIHNA VIATA VESNICA RAIUL LUI DECI EL NE OFERA IN DAR MANTUIREA DACA NOI ASCULTAM DE EL SI STAM LANGA EL .AMIN VENTI LA CASA DOMNULUI SI APOI VETI INTELEGE MAI MULTE INTERSEATIVA
Adaugat de: tr85emy la data de 11-November-2011, 18:16
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Sunt un supravietuitor

Prin ce am trecut cand am trecut prin Bulgaria

In drum spre Vama Veche

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: