Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevarateAventura vietii meleEroul meu
 

Eroul meu

 

Imi amintesc cu teama de aceasta intamplare, si nu pentru ca a avut un final nefericit, dar pentru ca stiu ca putea sa fie mai rau. Ma gandesc si acum cat de mult inseamna o decizie pripita, cand esti mic si pus pe nazdravanii. Dupa cativa ani buni inca ii multumesc celui care mi-a intins o mana de ajutor. Si inca e alaturi de mine. Pe un frig naprasnic si o ninsoare puternica, trei flacai dornici de aventura isi povestesc pataniile pe marginea unui lac inghetat. Dardaiam toti trei de frig, dar cumva noua ni se parea tare amuzant.

Suiera si vantul, noi radeam tare in timp ce inaintam pe lac. O imagine perfecta, un lac inghetat in departare, si in jurul nostru totul este alb. In sinea mea stiam ca poate stratul de gheata nu era suficient de gros cat sa ne tina pe toti trei. Dar m-am gandit ca mie nu mi se poate intampla nimic.

A fost pentru o fractiune de secunda. Inaintam pe lac, cu pasi mici si inceti. Cred ca asta mi-a fost salvarea. La un metru distanta de mine, gheata incepuse sa se crape. Am inghetat si eu, m-am oprit, nu aveam nimic de facut decat sa incerc sa ma intorc spre mal. Am facut un pas inapoi si unul dintre prieteni, m-a tras de mana inspre el in momentul potrivit. Am mers cu totii fara sa ne uitam inapoi pana spre mal. A fost aventura vietii mele, si in acel moment mi-am dat seama cat de pretioasa este viata, si cat de repede poti sa o pierzi. Chiar si la acea varsta, am realizat ca puteam sa cad in apa si sa nu mai ies de acolo. Puteam sa traiesc cu afeciuni pentru tot restul vietii mele. Puteam sa-mi pierd o mana sau un picior, sau sa sufar de o boala de inima.  Nu a fost asa, pentru ca am avut un erou in spate. Eroul meu..

O poveste trimisa de Nicolae

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Povestea ei

Parul auriu si ochii albastri

O viata dubla

O seara calda de vara

O parte din viata mea

Fata saraca si bagheta magica

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: