Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovesti despre copiiDiana merita o sansa la o copilarie normala
 

Diana merita o sansa la o copilarie normala

 

Diana-Beatriz Chisca este o fetita de doar 4 ani care a trecut pana la aceasta varsta frageda prin numeroase clipe de cosmar. Pe cand avea doar 2 saptamani, parintii Dianei au aflat ca micuta are o malformatie pulmonara, boala despre care medicii au spus ca este un "abces pulmonar".

Internata de urgenta la Spitalul "Sfanta Maria"Diana-Beatriz Chisca din Iasi, fetitei i-a fost administrat mediat un tratament pentru abcesul pulmonar, care nu a dat rezultate. Ingrijorati, parintii au hotarat sa o duca la un spital din Bucuresti. Astfel, in scurt timp, Diana a ajuns la Spitalul "Marie Curie" din Capitala. Aici, medicii au descoperit ca fetita fusese tratata necorespunzator si ca, de fapt, suferea de meningita.

Deoarece boala sa nu a fost tratata la timp, Diana are si acum mari probleme de sanatate:
epilepsie, tetra-pareza spastica, retard psihic si cu grave dificultati locomotorii si de vorbire.

Parintii isi doresc ca micuta lor sa duca o viata normala, de aceea roaga ca orice persoana care ii poate indruma spre o clinica din strainatate care sa o vindece pe Diana sa ia legatura cu ei prin intermediul paginii Facebook cu numele micutei.

Persoanele care doresc sa o ajute financiar pe Diana pot face donatii in contul bancar deschis la CEC Bank Sucursala Piatra Neamt: RO06 CECE C001 9462 8259 3211

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: