Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevarateAventura vietii mele De 6 ori mama
 

De 6 ori mama

 

O poveste de viata ce merita impartasita tuturor mamicilor. La 44 ani am ramas singura cu 6 copii pe care ii cresc, ii educ si ii indrum in viata. Dumnezeu m-a inzestrat cu cei 6 ingeri cum ii numesc eu, copii din 2 casatorii terminate poate inainte de termen. Primul sot a murit in timp ce dormea, iar al doilea a decedat dupa un lesin fara a avea vreo problema de sanatate. Doua palme grele ale vietii pe care le-am primit si am avut puterea sa merg mai departe.

Dupa fiecare copil pe care il nasteam eram judecata pentru ca nu toti ma intelegeau de ce mai vroiam si alt si alt copil. Dar anii au trecut si fiecare sarcina a avut problemele ei care s-au solutionat cu bine. Poate ca toate acestea s-au intamplat din cauza unei sarcini pe care am pierdut-o pe cand aveam numai 18 ani. Daca m-ati auzi cum ma mandresc cu cele 6 odrasle, sigur vi le-ati dori sa le aveti acasa. Fata cea mare, este casatorita, are o familie fericita si este mama la randul ei, cu facultate, profesoara, nick - ajutorul mamei de nadejde studenta cu bursa de merit la facultatea de geografie, fotbalistul – premiant in fiecare an, matematicianul casei si papusa care nu se dezlipeste de fusta mamei. Dupa pierderea primului sot aveam o speranta ca voi gasi un tata potrivit celor doi copii pe care ii aveam atunci. Acum dupa pierderea celui de-al doilea am inteles care imi este menirea: sa imi cresc singura copiii!

Din chinul trecut de atata munca si suferinta se vad doar ochii sclipind la bucuria cand toti copiii se aduna la un loc. Fiecare cu zambetul lui, cu glasul lui, fiecare striga “mama”. Ei bine, de foarte multe ori se aude strigand “mama”!, pentru ca mama gateste, spala, ii ajuta la teme, ii educa si ingrijeste casa si gradina. La sfarsitul zilei toata munca se simte si accentueaza problemele de sanatate pentru ca sunt bolnava. Coloana are nevoie de o interventie chirurgicala. Nu ma vait ci doar ma rog la Dumnezeu sa ma tina in putere sa ma pot bucura de realizarile copiilor, de cei 6 ingerasi care pasesc ca un exemplu bun in societate. Daca vi se pare o poveste trista sa stiti ca nu este deloc asa pentru ca la baza ei sta fericirea deplina a unei mame. 

O mama de 6 ori!

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roFelicitari !
coemntarii
Felicitari pentru devotamentul si puterea de care ai dat dovada ! Iubirea de mama poate " muta muntii din loc !" Sa fii sanatoasa, sa te poti bucura in continuare de zimbetele copiilor si nepotilor !
Adaugat de: gvoichita la data de 7-December-2010, 15:49
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Povestea mea de suflet

Povestea ei

Fata saraca si bagheta magica

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: