Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovestea meaCampanie de ajutorare pentru Georgeta - povestea ei si drumul spre Viena
 

Campanie de ajutorare pentru Georgeta - povestea ei si drumul spre Viena

 

Drumul ei prin viata incepe cam asa: Georgeta Constantin s-a nascut la 18 august 1972, avea numai 900 de gr la nastere, iar medicii au declarant-o avorton, asa ca au lasat-o in voia soartei - sub cada din baie. Dupa prima noapte din viata ei, traita a nimanui, dis-de-dimineata a fost gasita si salvata de sufletul mare al femeii de servici care facea curat. Toate astea s-au intamplat in urma cu 40 de ani, la fosta unitate spitaliceasca 23 August din Bucuresti. Georgeta a fost redata mamei sale si viata copilei a decurs normal pana cand deja implinise doi anisori.

La frageda varsta a copilariei destinul i-a rezervat o prima mare durere, durere ce se poate observa si astazi: a suferit un accident, din cauza caruia a ramas fara ochiul stang. Acum poarta proteza de sticla in locul ochiului pierdut. "Eu m-am nascut bine", spune Georgeta, cu o mare bucurie in glas. A mers bine pana la varsta de 21 de ani, ca un om normal - care a fost si este, numai ca de la aceasta varsta, fiind la scoala la Arad, intr-o dimineata nu a mai putut indoi un picior la mers. Tot ea spune, totusi cu mare nadejde in suflet, ca medicii nu au stiut care este cauza inflexiunii piciorului piciorului drept. A revenit in Bucuresti, a mers si la alti medici pentru a afla exact ceea ce i se intampla si de ce; ce e de facut pentru a-si recapata mobilitatea piciorului. In urma investigatiilor i s-a pus diagnosticul de RETRACTIE DE CVADRICEPS CU DEPLASARE DOI CENTIMETRI CU DEPLASARE DE ROTULA.

Georgeta a inceput sa faca sedinte de recuperare medicala prin fizioterapie, masaj chinetoterapie in ambulatoriu, astea toate fiind posibile datorita multor oameni cu suflet si dornici sa ajute un om aflat la necaz - multi dintre acestia dorind sa ramana anonimi. La 11 octombrie 1993 s-a intervenit chirurgical, in urma operatiei s-a facut o complicatie- PARALIZIE CU TROMBOFLEBITA POST OPERATORIE. Interventia chirurgicala a fost facuta la spitalul C.F.R.2 din Bucuresti, sectia Ortopedie, de catre medicul Nicolae Efimov. Din acest moment, viata Georgetei Constantin s-a schimbat radical si in totalitate. A avut trei MORTI CLINICE si doua SOCURI ANAFILACTICE. Destinul ii rezervase o intreaga serie de alte probleme medicale: GLOBURI VEZICALE, INFECTII URINARE, VEZICA NEUROGENA. A stat internata in spital din data de 11 octombrie 1993 pana in iulie 1994, fara sa iasa macar o zi. Aproape un an de incercari si de chinuri pentru o femeie care pana atunci avusese o viata plina de trairi frumoase, de impliniri personale, o viata de adolescenta ce visa la realizari marete - asa cum toti tinerii de seama sa isi doresc.

In iulie 1994 s-a intervenit chirurgical din nou, pentru prelungirea tendonului ahilian, operatie dupa care a stat din nou la recuperare medicala - recuperare unde nu s-a reusit nimic. Medicii au ,,reusit’’ doar o blocare accidentala a retractarii tendonului ahilian, i-au spus dupa operatie ca interventia a reusit, dar ,,reusita’’ s-a dovedit a fi una gresita si cauzatoare de alte complicatii- exercitiile de recuperare au dovedit-o.

"De mers pe picioarele mele, nu am mai mers", mai spune Georgeta cu amaraciunea unei femei careia destinul si medicii i-au blocat viata intr-un cadru medicinal si mai apoi intr-un carucior cu rotile. Cronologia dezastrului din viata ei avea sa continue… In anul 1997, medical Nicolae Efimov i-a spus ca ,,Nu mai au ce sa faca in cazul meu’’, povesteste Constantin Georgeta. Dupa verdictul mai sus amintit, acelasi medic, executantul interventiilor chirurgicale, si-a exprimat concluzia ( emitand un verdict, practic postuland ) ca nu mai are nici un fel de sansa in tara si ca ei, medicii romani, si-au epuizat toate metodele terapeutice. De atunci si pana in prezent, Georgiana a invatat sa se descurce singura in treburile casei, se misca cu ajutorul unui carucior pentru invalizi care si acesta e vechi si uzat in mare parte.

Acum situatia Georgetei e si mai dura pentru ca din februarie anul curent mama ei a fost operata de CANCER DIGESTIV, fiindu-i extirpat stomacul. Boala mamei sale a recidivat, urcand la esofag. Toate treburile gospodaresti au cazut numai pe umerii acesteia. Incarcata de treburile casei, presata de lipsuri material-financiare grave si impovarata de datorii, Georgeta asteapta finalul suferintelor indurate de mama sa in varsta de 70 de ani. E constienta ca acesta se va produce si cu durere in suflet a proape ca s-a impacat cu ideea intamplarii inevitabilului. Mama ei inca se mai poate misca, poarta pampersi, iar Geo- cum ii spun apropiatii, o ingrijeste asa cum se cuvine din partea unei fiice ce-si iubeste mama si care cunoaste viata in toate manifestarile ei.

Mi-a marturisit ca o vecina o ajuta cu ceva bani pentru a plati o persoana s-o coboare din casa si s-o duca la sala de exercitii recuperatorii - exercitii devenite obligatorii pentru a nu ajunge si ea tintuita la pat. Deja i s-a calcifiat bazinul si ultima parte ( lombara ) a coloanei vertebrale. Georgeta Constantin locuieste impreuna cu mama sa la etajul unu al unei case nationalizate si una dintre marile probleme pe care le are este coborarea in strada pentru a merge la clinica de recuperare. O perioada a frecventat clinica ,,Steaua Divina’’, la doctorul Alexandru Vanatorul. Incepuse sa-si recapete simturile dar din lipsa sposorilor a interupt sedintele recuperatorii.

In alta ordine de idei, are un venit de 900 de lei dar, dupa cum spune, cheltuielile sunt enorme: servetele umede, pampersul 500 lei, aleze, hrana, medicamentele mamei, datorii- toate acestea se ridica la suma de 3000 de lei. Parerea Georgianei este ca ar trebui sa plece in strainatate pentru a se face bine. Sederea in tara presupune platirea unui om pentru a o duce la recuperare si pentru a-i face cumparaturile necesare traiului de zi cu zi. In locuinta nu dispune de apa calda si caldura, iar totul ,,sta sa cada’’, acoperisul e in stare avansata de degradare si e aproape sa cada. Asta trebuia sa se fi intamplat cu ceva ani in urma, cand i se recomandase tratament in strainatate, dar din lipsa sumei mari de bani a pierdut aceasta sansa- desi fusese programata si primise o.k.-ul celor din afara. Chiar astazi a participat la o ultima sedinta de fizioterapie, cauza fiind incetarea ajutorului primit din partea sotiei compozitorului Dumitru Capoianu, vecina sa, careia ii multumeste din suflet. Pana acum doi ani era ajutata neconditionat in toate, mai ales la coboratul din casa, de un foarte bun prieten, Bebe, care din pacate acum nu mai este. "El facea aproape totul, ma plimba, el a stat cu mine prin spitale luni de zile- dormea in carutul meu, pana in urma cu doi ani si datorita lui traiesc. Sincera sa fiu, nu cred ca va mai exista vreo persoana sa faca ce a facut el neconditionat’’, spune, cu vocea gatuita de durere, Georgeta.

In present lucreaza voluntar, din luna martie a.c., la Radio ( online ) ,,Enigma’’ realizand emisiuni de varietati musicale. E inzestrata cu talent muzical si unul dintre visele ei este acela de a inregistra un C.D. cu muzica folk, inregistrare ce i-ar folosi intr-o ulterioara campanie umanitara de ajutare a oamenilor cu dizabilitati. Tot pentru o campanie umanitara a participat la TVR1 la o filmare. E fericita, in nefericirea ei, de faptul ca inca mai are simturile aproape de parametrii normali de functionare si crede cu tarie in sansele ei de recuperare aproape completa.

In 2010 a fost la Spitalul Judetean din Oradea pentru recuperare si a reusit sa faca unele progrese, reusind sa se ridice din scaun si sa stea pe picioare aproximativ 30 de secunde. Este exemplul cel mai elocvent, pentru ea, ca se poate ridica si merge pe propriile picioare. Georgeta Constantin, e convinsa ca mai exista semeni de buna credinta, le cere ajutor, si spera ca-l va primi pentru a putea redeveni Georgeta Constantin din urma cu 19 ani.

In luna august a anului ce tocmai a trecut, am initiat aceasta campanie umanitara pentru Georgeta Constantin din Bucuresti, sub sloganul "Georgeta e un om normal. Ajutati-o sa traiasca normal". Inceputul a fost aici, in online, apoi am coborat in lumea reala unde succesul nu s-a lasat prea mult timp asteptat.

La 09/09/12, Georgeta a trimis primul e-mail clinicii AKH din Viena... de la care a primit imediat primul raspuns.

(From: inter-med Subject:
Re: Mesaj de la constantin georgeta
To: georgetaa_cDate: Sunday, September 9, 2012, 12:59 AM

Stimata domna Georgeta Constantin,Va certificam primirea E_Mail transmis Cazul Dvs., se va prezenta unui Dr. Prof. Universitar de Specialitate din cadrul Spitalului AKH Viena. Pentru aceasta prezentare va rugam sa ne transmiteti ultimile investigatii medicale in forma scrisa / raport medical realizate in tara referitoare la problema Dvs.Dupa aceasta prezentare vom reveni imediat cu detalii necesare.Va rugam confirmati primirea acestui E_Mail. O zi placuta

Cu respect,
Echipa Intermed Viena tel: 43 699 195 954 57 tel: 43 681 206 053 53 fax: 43 1 253 303 382 62 e-mail: office@inter-med.info i-net: http://inter-med.info).

De atunci si pana in luna decembrie a anului 2012, am continuat campania pe online si in paralel cu lumea reala incercand sa aduc alaturi de mine in acest demers umanitar, societati comerciale si persoane fizice... Telefoanele au sunat la Georgeta si unele dintre ele s-au si concretizat in donatii mai mici si mai mari, constand in diverse lucruri de necesitate maxima ( pampersi, servetele umede, aleze, hrana, transport, etc.) dar si in sume modeste de bani. Fiecare dupa posibilitati... Multumiri din suflet tuturor!

In luna noiembrie 2012, am organizat un eveniment ce a constat in lansarea primului meu volum de proza- carte ce am vandut-o in scop umanitar iar banii obtinuti ne-au fost de mare ajutor... Georgeta Constantin a fost prezenta la manifestarea dedicata ei in totaitate si a fost la inaltime. Dupa ce am rezolvat problema documentelor din care rezulta clar ca s-au realizat investigatiile la zi, am trimis un nou e-mail cu scanurile raportului medical intocmit si am primit de la clinica AKH din Viena un e-mail:

(Intermed wrote: From: Intermed Subject: Intermed Viena
To: georgeta constantin Date: Monday, November 26, 2012, 2:44 AM

Stimata Doamna Georgeta Constantin,

Urmare a prezentari cazului Dvs., la Dr. Prof. Universitar de Specialitate din cadrul spitalului AKH de la Viena va listez pachetul de servicii constituit dupa cum urmeaza: - Control / Consult Check_Up de Specialitate - Alte analize de Specialitate ce va trebui sa le realizati aici (daca vor fi necesare si indicate de catre Dr. Prof. Universar de Specialitate ) - Raport medical / Interpretarea tuturor analizelor / Strategie de tratament terapie - Management & Organizare / Traducator ce va va insoti la toate dialogurile medicale si la efectuarea analizelor. Durata: 1-3 zile Cost: 750 Euro Suma totala va fi platita in numerar firmei noastre la Viena Nu se va plati nimic inainte.

Pachetul individual constituit nu contine: - Transportul Dvs., din tara la Viena si retur - Cazarea Dvs., la Viena pe aceasta perioada - Alte analize de Specialitate ce va trebui sa le realizati aici (daca vor fi necesare si indicate de catre Dr. Prof. Universar de Specialitate) Datorita parteneriatelor noastre putem sa va ajutam in ceea ce priveste: - Cazarea la Hotel sau Pensiune (Cost fix nu in regim de turism ) - Daca veti veni cu avionul la Viena, parteneriatul nostru cu o firma de Taxi ofera pacientilor nostri preturi fixe ce nu sunt in regim de turism Aeroport / Hotel la Viena si retur 60 Euro ( Pret fix de 30 Euro dus si 30 Euro retur ) - Daca veti fi de acord cu oferta constituita se va semna un contract de intermediere si se va stabili data de comun acord la care puteti veni. Va rog sa certificati primirea E_Mail.

Cu deosebita stim,

Lucian Neacsu, Intermed Vienatel: 43 699 195 954 57 tel: 43 681 206 053 53 fax: 43 1 253 303 382 62 e-mail: office@inter-med.info i-net: http://inter-med.info ).

Ca urmare a acestui e-mail continuam campania de strangere de fonduri pentru plecarea la Viena. Am estimat 3000 de euro ar fi necesari pentru plecarea Georgetei la Viena, alaturi de un insotitor si estimarea noastra a fost ,,certificata’’ de spusele omului care se ocupa de caz la Viena. Estimarea mea s-a dovedit a fi reala si medicii de acolo au zis ca e ok. Pe data de 01.12.2012 mama Georgetei a decedat. O femeie extraordinara - am cunoscut-o personal, iar Georgeta nu a ramas singura ci cu toate treburile casei pe cap.

Lupta alaturi de mine pentru a-si indeplini visul ce o locuieste de vreo 20 de ani si doreste din tot sufletul sa urmeze ultimul sfat al mamei sale: "Nu renunta, mergi mai departe- indiferent cat ti-ar fi de greu, indiferent cat de greu iti va fi fara mine". P.S.: Daca va intrebati de ce am initiat campania de ajutorare a Georgetei, am sa aduc cateva argumente extrem de importante pentru mine si, cred eu, convingatoare pentru dumneavoastra dar si pentru toti ceilalti pe care ii astept sa se implice activ de acum inainte.

In primul rand si eu sunt o persoana cu dizabilitate si daca nu prea se vede sau nu vreau eu sa se vada e pentru ca Dumnezeu mi-a dat sansa sa de a ma naste intr-o familie care a facut tot ce le-a stat in putinta sa aiba un copil si mai apoi un adult normal, toate zbaterile lor facandu-se cu mari sacrificii de tot felul.

In al doilea rand sunt fericit de faptul ca Dumnezeu ma iubeste si ca tot El a facut ca eu - de la varsta de cateva zile, cand nimeni nu-mi dadea vreo sansa de supravietuire, sa fiu pacientul celebrului medic, prof. dr. academician Alexandru Pesamosca- Dumnezeu sa-l ierte.

In al treilea rand, dar nu in ultimul - de fapt toate aceste argumente sunt de prim loc, stiu ce inseamna suferinta din prima clipa de viata si pana in prezent, cand mai am o luna si jumatate pana implinesc varsta de 40 de ani. Despre Georgeta ati citit si veti mai citi pe blogul meu, dar la fel de important este si faptul ca imi pasa de semenii mei aflati sau nu in suferinte fizice ori sufletesti.

De aceea, incepand din seara asta, am initiat o alta campanie umanitara - de aceasta data pentru o fetita de numai sase anisori, pentru Andreea Cristina Preda din municipiul Braila. Cred eu ca era necesar sa scriu aceasta motivatie pentru ca toti cei care ma intreaba de ce fac aceste fapte si ce castig am ( pentru cei care-mi citesc blogul ), sa ia atitudine pozitiva si sa dea o mana de ajutor acestor domnisoare.

Niciodata nu se stie unde si cum ne va duce viata, bogati ori saraci, grasi sau slabi, inalti ori scunzi sau pitici, destepti sau mai putin destepti, simpli oameni ori cetateni de ranguri inalte- nimic din toate aste nu conteaza in fata vietii si a mortii.

Acum, va rog sa priviti cu atentie fotografiile postate si sa incercati sa va raspundeti voua insiva si apoi mie, daca doriti: e normal ca un om - fie el medic sau nu, sa distruga un alt om- vezi cazul Georgeta Constantin Dumneavoastra ce credeti? Trebuie ajutata pentru a putea trai normal!

Va multumesc si daca am fost patetic, va rog sa ma iertati, dragele noastre prietene. Mai avem nevoie de suma de 2300 euro pentru a pleca cat mai repede la Viena. Am reusit, alergand zi de zi, sa strang suma de 500 euro.

Conturi Georgeta Constantin:
- RO 43BRDE 445 SV099 67 98 4450 in EURO;
- RO 07 BRDE 445 SV 854 298 544 50 in LEI.

Telefoane Georgeta Constantin: 0724 076 813; 0212 33 9 634;
Pagina de prezentare pe Imparte.ro: Caz Constantin Georgeta
Pagina de FaceBook: Constantin Georgeta

Cu multumiri si respect,

Virgil Andronescu
Tel: 0765 724 804;
email: virgilmagurele@gmail.com; / andronescuvirgil@yahoo.com
Site: http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro
http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro/p/blog-page_2495.html

In site puteti gasi toate amanuntele pentru edificare, la sectiunea UMANITAR.

Va multumesc mult si va doresc numai bine.

Dar sa va spun povestea incredibila dar adevarata a Georgetei:

http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro/search/label/Umanitar

Drumul ei prin viata incepe cam asa: Georgeta Constantin s-a nascut la 18 august 1972, avea numai 900 de gr la nastere, iar medicii au declarant-o avorton, asa ca au lasat-o in voia soartei - sub cada din baie. Dupa prima noapte din viata ei, traita a nimanui, dis-de-dimineata a fost gasita si salvata de sufletul mare al femeii de servici care facea curat. Toate astea s-au intamplat in urma cu 40 de ani, la fosta unitate spitaliceasca 23 August din Bucuresti. Georgeta a fost redata mamei sale si viata copilei a decurs normal pana cand deja implinise doi anisori.

La frageda varsta a copilariei destinul i-a rezervat o prima mare durere, durere ce se poate observa si astazi: a suferit un accident, din cauza caruia a ramas fara ochiul stang. Acum poarta proteza de sticla in locul ochiului pierdut. "Eu m-am nascut bine", spune Georgeta, cu o mare bucurie in glas. A mers bine pana la varsta de 21 de ani, ca un om normal - care a fost si este, numai ca de la aceasta varsta, fiind la scoala la Arad, intr-o dimineata nu a mai putut indoi un picior la mers. Tot ea spune, totusi cu mare nadejde in suflet, ca medicii nu au stiut care este cauza inflexiunii piciorului piciorului drept. A revenit in Bucuresti, a mers si la alti medici pentru a afla exact ceea ce i se intampla si de ce; ce e de facut pentru a-si recapata mobilitatea piciorului. In urma investigatiilor i s-a pus diagnosticul de RETRACTIE DE CVADRICEPS CU DEPLASARE DOI CENTIMETRI CU DEPLASARE DE ROTULA.

Georgeta a inceput sa faca sedinte de recuperare medicala prin fizioterapie, masaj chinetoterapie in ambulatoriu, astea toate fiind posibile datorita multor oameni cu suflet si dornici sa ajute un om aflat la necaz - multi dintre acestia dorind sa ramana anonimi. La 11 octombrie 1993 s-a intervenit chirurgical, in urma operatiei s-a facut o complicatie- PARALIZIE CU TROMBOFLEBITA POST OPERATORIE. Interventia chirurgicala a fost facuta la spitalul C.F.R.2 din Bucuresti, sectia Ortopedie, de catre medicul Nicolae Efimov. Din acest moment, viata Georgetei Constantin s-a schimbat radical si in totalitate. A avut trei MORTI CLINICE si doua SOCURI ANAFILACTICE. Destinul ii rezervase o intreaga serie de alte probleme medicale: GLOBURI VEZICALE, INFECTII URINARE, VEZICA NEUROGENA. A stat internata in spital din data de 11 octombrie 1993 pana in iulie 1994, fara sa iasa macar o zi. Aproape un an de incercari si de chinuri pentru o femeie care pana atunci avusese o viata plina de trairi frumoase, de impliniri personale, o viata de adolescenta ce visa la realizari marete - asa cum toti tinerii de seama sa isi doresc.

In iulie 1994 s-a intervenit chirurgical din nou, pentru prelungirea tendonului ahilian, operatie dupa care a stat din nou la recuperare medicala - recuperare unde nu s-a reusit nimic. Medicii au ,,reusit’’ doar o blocare accidentala a retractarii tendonului ahilian, i-au spus dupa operatie ca interventia a reusit, dar ,,reusita’’ s-a dovedit a fi una gresita si cauzatoare de alte complicatii- exercitiile de recuperare au dovedit-o.

"De mers pe picioarele mele, nu am mai mers", mai spune Georgeta cu amaraciunea unei femei careia destinul si medicii i-au blocat viata intr-un cadru medicinal si mai apoi intr-un carucior cu rotile. Cronologia dezastrului din viata ei avea sa continue… In anul 1997, medical Nicolae Efimov i-a spus ca ,,Nu mai au ce sa faca in cazul meu’’, povesteste Constantin Georgeta. Dupa verdictul mai sus amintit, acelasi medic, executantul interventiilor chirurgicale, si-a exprimat concluzia ( emitand un verdict, practic postuland ) ca nu mai are nici un fel de sansa in tara si ca ei, medicii romani, si-au epuizat toate metodele terapeutice. De atunci si pana in prezent, Georgiana a invatat sa se descurce singura in treburile casei, se misca cu ajutorul unui carucior pentru invalizi care si acesta e vechi si uzat in mare parte.

Acum situatia Georgetei e si mai dura pentru ca din februarie anul curent mama ei a fost operata de CANCER DIGESTIV, fiindu-i extirpat stomacul. Boala mamei sale a recidivat, urcand la esofag. Toate treburile gospodaresti au cazut numai pe umerii acesteia. Incarcata de treburile casei, presata de lipsuri material-financiare grave si impovarata de datorii, Georgeta asteapta finalul suferintelor indurate de mama sa in varsta de 70 de ani. E constienta ca acesta se va produce si cu durere in suflet a proape ca s-a impacat cu ideea intamplarii inevitabilului. Mama ei inca se mai poate misca, poarta pampersi, iar Geo- cum ii spun apropiatii, o ingrijeste asa cum se cuvine din partea unei fiice ce-si iubeste mama si care cunoaste viata in toate manifestarile ei.

Mi-a marturisit ca o vecina o ajuta cu ceva bani pentru a plati o persoana s-o coboare din casa si s-o duca la sala de exercitii recuperatorii - exercitii devenite obligatorii pentru a nu ajunge si ea tintuita la pat. Deja i s-a calcifiat bazinul si ultima parte ( lombara ) a coloanei vertebrale. Georgeta Constantin locuieste impreuna cu mama sa la etajul unu al unei case nationalizate si una dintre marile probleme pe care le are este coborarea in strada pentru a merge la clinica de recuperare. O perioada a frecventat clinica ,,Steaua Divina’’, la doctorul Alexandru Vanatorul. Incepuse sa-si recapete simturile dar din lipsa sposorilor a interupt sedintele recuperatorii.

In alta ordine de idei, are un venit de 900 de lei dar, dupa cum spune, cheltuielile sunt enorme: servetele umede, pampersul 500 lei, aleze, hrana, medicamentele mamei, datorii- toate acestea se ridica la suma de 3000 de lei. Parerea Georgianei este ca ar trebui sa plece in strainatate pentru a se face bine. Sederea in tara presupune platirea unui om pentru a o duce la recuperare si pentru a-i face cumparaturile necesare traiului de zi cu zi. In locuinta nu dispune de apa calda si caldura, iar totul ,,sta sa cada’’, acoperisul e in stare avansata de degradare si e aproape sa cada. Asta trebuia sa se fi intamplat cu ceva ani in urma, cand i se recomandase tratament in strainatate, dar din lipsa sumei mari de bani a pierdut aceasta sansa- desi fusese programata si primise o.k.-ul celor din afara. Chiar astazi a participat la o ultima sedinta de fizioterapie, cauza fiind incetarea ajutorului primit din partea sotiei compozitorului Dumitru Capoianu, vecina sa, careia ii multumeste din suflet. Pana acum doi ani era ajutata neconditionat in toate, mai ales la coboratul din casa, de un foarte bun prieten, Bebe, care din pacate acum nu mai este. "El facea aproape totul, ma plimba, el a stat cu mine prin spitale luni de zile- dormea in carutul meu, pana in urma cu doi ani si datorita lui traiesc. Sincera sa fiu, nu cred ca va mai exista vreo persoana sa faca ce a facut el neconditionat’’, spune, cu vocea gatuita de durere, Georgeta.

In present lucreaza voluntar, din luna martie a.c., la Radio ( online ) ,,Enigma’’ realizand emisiuni de varietati musicale. E inzestrata cu talent muzical si unul dintre visele ei este acela de a inregistra un C.D. cu muzica folk, inregistrare ce i-ar folosi intr-o ulterioara campanie umanitara de ajutare a oamenilor cu dizabilitati. Tot pentru o campanie umanitara a participat la TVR1 la o filmare. E fericita, in nefericirea ei, de faptul ca inca mai are simturile aproape de parametrii normali de functionare si crede cu tarie in sansele ei de recuperare aproape completa.

In 2010 a fost la Spitalul Judetean din Oradea pentru recuperare si a reusit sa faca unele progrese, reusind sa se ridice din scaun si sa stea pe picioare aproximativ 30 de secunde. Este exemplul cel mai elocvent, pentru ea, ca se poate ridica si merge pe propriile picioare. Georgeta Constantin, e convinsa ca mai exista semeni de buna credinta, le cere ajutor, si spera ca-l va primi pentru a putea redeveni Georgeta Constantin din urma cu 19 ani.

In luna august a anului ce tocmai a trecut, am initiat aceasta campanie umanitara pentru Georgeta Constantin din Bucuresti, sub sloganul "Georgeta e un om normal. Ajutati-o sa traiasca normal". Inceputul a fost aici, in online, apoi am coborat in lumea reala unde succesul nu s-a lasat prea mult timp asteptat.

La 09/09/12, Georgeta a trimis primul e-mail clinicii AKH din Viena... de la care a primit imediat primul raspuns.

(From: inter-med Subject:
Re: Mesaj de la constantin georgeta
To: georgetaa_cDate: Sunday, September 9, 2012, 12:59 AM

Stimata domna Georgeta Constantin,Va certificam primirea E_Mail transmis Cazul Dvs., se va prezenta unui Dr. Prof. Universitar de Specialitate din cadrul Spitalului AKH Viena. Pentru aceasta prezentare va rugam sa ne transmiteti ultimile investigatii medicale in forma scrisa / raport medical realizate in tara referitoare la problema Dvs.Dupa aceasta prezentare vom reveni imediat cu detalii necesare.Va rugam confirmati primirea acestui E_Mail. O zi placuta

Cu respect,
Echipa Intermed Viena tel: 43 699 195 954 57 tel: 43 681 206 053 53 fax: 43 1 253 303 382 62 e-mail: office@inter-med.info i-net: http://inter-med.info).

De atunci si pana in luna decembrie a anului 2012, am continuat campania pe online si in paralel cu lumea reala incercand sa aduc alaturi de mine in acest demers umanitar, societati comerciale si persoane fizice... Telefoanele au sunat la Georgeta si unele dintre ele s-au si concretizat in donatii mai mici si mai mari, constand in diverse lucruri de necesitate maxima ( pampersi, servetele umede, aleze, hrana, transport, etc.) dar si in sume modeste de bani. Fiecare dupa posibilitati... Multumiri din suflet tuturor!

In luna noiembrie 2012, am organizat un eveniment ce a constat in lansarea primului meu volum de proza- carte ce am vandut-o in scop umanitar iar banii obtinuti ne-au fost de mare ajutor... Georgeta Constantin a fost prezenta la manifestarea dedicata ei in totaitate si a fost la inaltime. Dupa ce am rezolvat problema documentelor din care rezulta clar ca s-au realizat investigatiile la zi, am trimis un nou e-mail cu scanurile raportului medical intocmit si am primit de la clinica AKH din Viena un e-mail:

(Intermed wrote: From: Intermed Subject: Intermed Viena
To: georgeta constantin Date: Monday, November 26, 2012, 2:44 AM

Stimata Doamna Georgeta Constantin,

Urmare a prezentari cazului Dvs., la Dr. Prof. Universitar de Specialitate din cadrul spitalului AKH de la Viena va listez pachetul de servicii constituit dupa cum urmeaza: - Control / Consult Check_Up de Specialitate - Alte analize de Specialitate ce va trebui sa le realizati aici (daca vor fi necesare si indicate de catre Dr. Prof. Universar de Specialitate ) - Raport medical / Interpretarea tuturor analizelor / Strategie de tratament terapie - Management & Organizare / Traducator ce va va insoti la toate dialogurile medicale si la efectuarea analizelor. Durata: 1-3 zile Cost: 750 Euro Suma totala va fi platita in numerar firmei noastre la Viena Nu se va plati nimic inainte.

Pachetul individual constituit nu contine: - Transportul Dvs., din tara la Viena si retur - Cazarea Dvs., la Viena pe aceasta perioada - Alte analize de Specialitate ce va trebui sa le realizati aici (daca vor fi necesare si indicate de catre Dr. Prof. Universar de Specialitate) Datorita parteneriatelor noastre putem sa va ajutam in ceea ce priveste: - Cazarea la Hotel sau Pensiune (Cost fix nu in regim de turism ) - Daca veti veni cu avionul la Viena, parteneriatul nostru cu o firma de Taxi ofera pacientilor nostri preturi fixe ce nu sunt in regim de turism Aeroport / Hotel la Viena si retur 60 Euro ( Pret fix de 30 Euro dus si 30 Euro retur ) - Daca veti fi de acord cu oferta constituita se va semna un contract de intermediere si se va stabili data de comun acord la care puteti veni. Va rog sa certificati primirea E_Mail. Cu deosebita stima Lucian Neacsu, Intermed Vienatel: 43 699 195 954 57 tel: 43 681 206 053 53 fax: 43 1 253 303 382 62 e-mail: office@inter-med.info i-net: http://inter-med.info ). Ca urmare a acestui e-mail continuam campania de strangere de fonduri pentru plecarea la Viena. Am estimat 3000 de euro ar fi necesari pentru plecarea Georgetei la Viena, alaturi de un insotitor si estimarea noastra a fost ,,certificata’’ de spusele omului care se ocupa de caz la Viena. Estimarea mea s-a dovedit a fi reala si medicii de acolo au zis ca e ok. Pe data de 01.12.2012 mama Georgetei a decedat. O femeie extraordinara- am cunoscut-o personal, iar Georgeta nu a ramas singura ci cu toate trebile casei pe cap. Lupta alaturi de mine pentru a-si indeplini visul ce o locuieste de vreo 20 de ani si doreste din tot sufletul sa urmeze ultimul sfat al mamei sale: ,, Nu renunta, mergi mai departe- indiferent cat ti-ar fi de greu, indiferent cat de greu iti va fi fara mine’’ P.S.: Daca va intrebati de ce am initiat campania de ajutorare a Georgetei, am sa aduc cateva argumente extrem de importante pentru mine si, cred eu, convingatoare pentru dumneavoastra dar si pentru toti ceilalti pe care ii astept sa se implice activ de acum inainte. In primul rand si eu sunt o persoana cu dizabilitate si daca nu prea se vede sau nu vreau eu sa se vada e pentru ca Dumnezeu mi-a dat sansa sa de a ma naste intr-o familie care a facut tot ce le-a stat in putinta sa aiba un copil si mai apoi un adult normal, toate zbaterile lor facandu-se cu mari sacrificii de tot felul; in al doilea rand sunt fericit de faptul ca Dumnezeu ma iubeste si ca tot El a facut ca eu- de la varsta de cateva zile, cand nimeni nu-mi dadea vreo sansa de supravietuire, sa fiu pacientul celebrului medic, prof. dr. academician Alexandru Pesamosca- Dumnezeu sa-l ierte; in al treilea rand, dar nu in ultimul- de fapt toate aceste argumente sunt de prim loc, stiu ce inseamna suferinta din prima clipa de viata si pana in prezent, cand mai am o luna si jumatate pana implinesc varsta de 40 de ani. Despre Georgeta ati citit si veti mai citi pe blogul meu, dar la fel de important este si faptul ca imi pasa de semenii mei aflati sau nu in suferinte fizice ori sufletesti. De aceea, incepand din seara asta, am initiat o alta campanie umanitara- de aceasta data pentru o fetita de numai sase anisori, pentru Andreea Cristina Preda din municipiul Braila. Cred eu ca era necesar sa scriu aceasta motivatie pentru ca toti cei care ma intreaba de ce fac aceste fapte si ce castig am ( pentru cei care-mi citesc blogul ), sa ia atitudine pozitiva si sa dea o mana de ajutor acestor domnisoare. Niciodata nu se stie unde si cum ne va duce viata, bogati ori saraci, grasi sau slabi, inalti ori scunzi sau pitici, destepti sau mai putin destepti, simpli oameni ori cetateni de ranguri inalte- nimic din toate aste nu conteaza in fata vietii si a mortii Acum, va rog sa priviti cu atentie fotografiile postate si sa incercati sa va raspundeti voua insiva si apoi mie, daca doriti: e normal ca un om- fie el medic sau nu, sa distruga un alt om- vezi cazul Georgeta Constantin Dumneavoastra ce credeti, trebuie ajutata pentru a putea trai normal Va multumesc si daca am fost patetic va rog sa ma iertati dragele noastre prietene Mai avem nevoie de suma de 2300 euro pentru a pleca cat mai repede la Viena. Am reusit, alergand zi de zi, sa strang suma de 500 euro. Conturi Georgeta Constantin: RO 43BRDE 445 SV099 67 98 4450 in EURO; RO 07 BRDE 445 SV 854 298 544 50 in LEI. Telefoane Georgeta Constantin: 0724 076 813; 0212 33 9 634; pagina de FaceBook: http://www.facebook.com/constantin.georgeta.50 Povestea continua Cu multumiri si respect, Virgil Andronescu. http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro/p/blog-page_2495.html Tel: 0765 724 804; email: virgilmagurele@gmail.com; andronescuvirgil@yahoo.com Site: http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro In site puteti gasi toate amanuntele pentru edificare, la sectiunea UMANITAR. Va atasez dosarul complet al Georgetei Constantin. Va multumesc mult si va doresc numai bine

- See more at: http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-fizice/Constantin-Georgeta/705#sthash.oWguqmVa.dpuf

Dar sa va spun povestea incredibila dar adevarata a Georgetei:

http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro/search/label/Umanitar

Drumul ei prin viata incepe cam asa: Georgeta Constantin s-a nascut la 18 august 1972, avea numai 900 de gr la nastere, iar medicii au declarant-o avorton, asa ca au lasat-o in voia soartei - sub cada din baie. Dupa prima noapte din viata ei, traita a nimanui, dis-de-dimineata a fost gasita si salvata de sufletul mare al femeii de servici care facea curat. Toate astea s-au intamplat in urma cu 40 de ani, la fosta unitate spitaliceasca 23 August din Bucuresti. Georgeta a fost redata mamei sale si viata copilei a decurs normal pana cand deja implinise doi anisori.

La frageda varsta a copilariei destinul i-a rezervat o prima mare durere, durere ce se poate observa si astazi: a suferit un accident, din cauza caruia a ramas fara ochiul stang. Acum poarta proteza de sticla in locul ochiului pierdut. "Eu m-am nascut bine", spune Georgeta, cu o mare bucurie in glas. A mers bine pana la varsta de 21 de ani, ca un om normal - care a fost si este, numai ca de la aceasta varsta, fiind la scoala la Arad, intr-o dimineata nu a mai putut indoi un picior la mers. Tot ea spune, totusi cu mare nadejde in suflet, ca medicii nu au stiut care este cauza inflexiunii piciorului piciorului drept. A revenit in Bucuresti, a mers si la alti medici pentru a afla exact ceea ce i se intampla si de ce; ce e de facut pentru a-si recapata mobilitatea piciorului. In urma investigatiilor i s-a pus diagnosticul de RETRACTIE DE CVADRICEPS CU DEPLASARE DOI CENTIMETRI CU DEPLASARE DE ROTULA.

Georgeta a inceput sa faca sedinte de recuperare medicala prin fizioterapie, masaj chinetoterapie in ambulatoriu, astea toate fiind posibile datorita multor oameni cu suflet si dornici sa ajute un om aflat la necaz - multi dintre acestia dorind sa ramana anonimi. La 11 octombrie 1993 s-a intervenit chirurgical, in urma operatiei s-a facut o complicatie- PARALIZIE CU TROMBOFLEBITA POST OPERATORIE. Interventia chirurgicala a fost facuta la spitalul C.F.R.2 din Bucuresti, sectia Ortopedie, de catre medicul Nicolae Efimov. Din acest moment, viata Georgetei Constantin s-a schimbat radical si in totalitate. A avut trei MORTI CLINICE si doua SOCURI ANAFILACTICE. Destinul ii rezervase o intreaga serie de alte probleme medicale: GLOBURI VEZICALE, INFECTII URINARE, VEZICA NEUROGENA. A stat internata in spital din data de 11 octombrie 1993 pana in iulie 1994, fara sa iasa macar o zi. Aproape un an de incercari si de chinuri pentru o femeie care pana atunci avusese o viata plina de trairi frumoase, de impliniri personale, o viata de adolescenta ce visa la realizari marete - asa cum toti tinerii de seama sa isi doresc.

In iulie 1994 s-a intervenit chirurgical din nou, pentru prelungirea tendonului ahilian, operatie dupa care a stat din nou la recuperare medicala - recuperare unde nu s-a reusit nimic. Medicii au ,,reusit’’ doar o blocare accidentala a retractarii tendonului ahilian, i-au spus dupa operatie ca interventia a reusit, dar ,,reusita’’ s-a dovedit a fi una gresita si cauzatoare de alte complicatii- exercitiile de recuperare au dovedit-o.

"De mers pe picioarele mele, nu am mai mers", mai spune Georgeta cu amaraciunea unei femei careia destinul si medicii i-au blocat viata intr-un cadru medicinal si mai apoi intr-un carucior cu rotile. Cronologia dezastrului din viata ei avea sa continue… In anul 1997, medical Nicolae Efimov i-a spus ca ,,Nu mai au ce sa faca in cazul meu’’, povesteste Constantin Georgeta. Dupa verdictul mai sus amintit, acelasi medic, executantul interventiilor chirurgicale, si-a exprimat concluzia ( emitand un verdict, practic postuland ) ca nu mai are nici un fel de sansa in tara si ca ei, medicii romani, si-au epuizat toate metodele terapeutice. De atunci si pana in prezent, Georgiana a invatat sa se descurce singura in treburile casei, se misca cu ajutorul unui carucior pentru invalizi care si acesta e vechi si uzat in mare parte.

Acum situatia Georgetei e si mai dura pentru ca din februarie anul curent mama ei a fost operata de CANCER DIGESTIV, fiindu-i extirpat stomacul. Boala mamei sale a recidivat, urcand la esofag. Toate treburile gospodaresti au cazut numai pe umerii acesteia. Incarcata de treburile casei, presata de lipsuri material-financiare grave si impovarata de datorii, Georgeta asteapta finalul suferintelor indurate de mama sa in varsta de 70 de ani. E constienta ca acesta se va produce si cu durere in suflet a proape ca s-a impacat cu ideea intamplarii inevitabilului. Mama ei inca se mai poate misca, poarta pampersi, iar Geo- cum ii spun apropiatii, o ingrijeste asa cum se cuvine din partea unei fiice ce-si iubeste mama si care cunoaste viata in toate manifestarile ei.

Mi-a marturisit ca o vecina o ajuta cu ceva bani pentru a plati o persoana s-o coboare din casa si s-o duca la sala de exercitii recuperatorii - exercitii devenite obligatorii pentru a nu ajunge si ea tintuita la pat. Deja i s-a calcifiat bazinul si ultima parte ( lombara ) a coloanei vertebrale. Georgeta Constantin locuieste impreuna cu mama sa la etajul unu al unei case nationalizate si una dintre marile probleme pe care le are este coborarea in strada pentru a merge la clinica de recuperare. O perioada a frecventat clinica ,,Steaua Divina’’, la doctorul Alexandru Vanatorul. Incepuse sa-si recapete simturile dar din lipsa sposorilor a interupt sedintele recuperatorii.

In alta ordine de idei, are un venit de 900 de lei dar, dupa cum spune, cheltuielile sunt enorme: servetele umede, pampersul 500 lei, aleze, hrana, medicamentele mamei, datorii- toate acestea se ridica la suma de 3000 de lei. Parerea Georgianei este ca ar trebui sa plece in strainatate pentru a se face bine. Sederea in tara presupune platirea unui om pentru a o duce la recuperare si pentru a-i face cumparaturile necesare traiului de zi cu zi. In locuinta nu dispune de apa calda si caldura, iar totul ,,sta sa cada’’, acoperisul e in stare avansata de degradare si e aproape sa cada. Asta trebuia sa se fi intamplat cu ceva ani in urma, cand i se recomandase tratament in strainatate, dar din lipsa sumei mari de bani a pierdut aceasta sansa- desi fusese programata si primise o.k.-ul celor din afara. Chiar astazi a participat la o ultima sedinta de fizioterapie, cauza fiind incetarea ajutorului primit din partea sotiei compozitorului Dumitru Capoianu, vecina sa, careia ii multumeste din suflet. Pana acum doi ani era ajutata neconditionat in toate, mai ales la coboratul din casa, de un foarte bun prieten, Bebe, care din pacate acum nu mai este. "El facea aproape totul, ma plimba, el a stat cu mine prin spitale luni de zile- dormea in carutul meu, pana in urma cu doi ani si datorita lui traiesc. Sincera sa fiu, nu cred ca va mai exista vreo persoana sa faca ce a facut el neconditionat’’, spune, cu vocea gatuita de durere, Georgeta.

In present lucreaza voluntar, din luna martie a.c., la Radio ( online ) ,,Enigma’’ realizand emisiuni de varietati musicale. E inzestrata cu talent muzical si unul dintre visele ei este acela de a inregistra un C.D. cu muzica folk, inregistrare ce i-ar folosi intr-o ulterioara campanie umanitara de ajutare a oamenilor cu dizabilitati. Tot pentru o campanie umanitara a participat la TVR1 la o filmare. E fericita, in nefericirea ei, de faptul ca inca mai are simturile aproape de parametrii normali de functionare si crede cu tarie in sansele ei de recuperare aproape completa.

In 2010 a fost la Spitalul Judetean din Oradea pentru recuperare si a reusit sa faca unele progrese, reusind sa se ridice din scaun si sa stea pe picioare aproximativ 30 de secunde. Este exemplul cel mai elocvent, pentru ea, ca se poate ridica si merge pe propriile picioare. Georgeta Constantin, e convinsa ca mai exista semeni de buna credinta, le cere ajutor, si spera ca-l va primi pentru a putea redeveni Georgeta Constantin din urma cu 19 ani.

In luna august a anului ce tocmai a trecut, am initiat aceasta campanie umanitara pentru Georgeta Constantin din Bucuresti, sub sloganul "Georgeta e un om normal. Ajutati-o sa traiasca normal". Inceputul a fost aici, in online, apoi am coborat in lumea reala unde succesul nu s-a lasat prea mult timp asteptat.

La 09/09/12, Georgeta a trimis primul e-mail clinicii AKH din Viena... de la care a primit imediat primul raspuns.

(From: inter-med Subject:
Re: Mesaj de la constantin georgeta
To: georgetaa_cDate: Sunday, September 9, 2012, 12:59 AM

Stimata domna Georgeta Constantin,Va certificam primirea E_Mail transmis Cazul Dvs., se va prezenta unui Dr. Prof. Universitar de Specialitate din cadrul Spitalului AKH Viena. Pentru aceasta prezentare va rugam sa ne transmiteti ultimile investigatii medicale in forma scrisa / raport medical realizate in tara referitoare la problema Dvs.Dupa aceasta prezentare vom reveni imediat cu detalii necesare.Va rugam confirmati primirea acestui E_Mail. O zi placuta

Cu respect,
Echipa Intermed Viena tel: 43 699 195 954 57 tel: 43 681 206 053 53 fax: 43 1 253 303 382 62 e-mail: office@inter-med.info i-net: http://inter-med.info).

De atunci si pana in luna decembrie a anului 2012, am continuat campania pe online si in paralel cu lumea reala incercand sa aduc alaturi de mine in acest demers umanitar, societati comerciale si persoane fizice... Telefoanele au sunat la Georgeta si unele dintre ele s-au si concretizat in donatii mai mici si mai mari, constand in diverse lucruri de necesitate maxima ( pampersi, servetele umede, aleze, hrana, transport, etc.) dar si in sume modeste de bani. Fiecare dupa posibilitati... Multumiri din suflet tuturor!

In luna noiembrie 2012, am organizat un eveniment ce a constat in lansarea primului meu volum de proza- carte ce am vandut-o in scop umanitar iar banii obtinuti ne-au fost de mare ajutor... Georgeta Constantin a fost prezenta la manifestarea dedicata ei in totaitate si a fost la inaltime. Dupa ce am rezolvat problema documentelor din care rezulta clar ca s-au realizat investigatiile la zi, am trimis un nou e-mail cu scanurile raportului medical intocmit si am primit de la clinica AKH din Viena un e-mail:

(Intermed wrote: From: Intermed Subject: Intermed Viena
To: georgeta constantin Date: Monday, November 26, 2012, 2:44 AM

Stimata Doamna Georgeta Constantin,

Urmare a prezentari cazului Dvs., la Dr. Prof. Universitar de Specialitate din cadrul spitalului AKH de la Viena va listez pachetul de servicii constituit dupa cum urmeaza: - Control / Consult Check_Up de Specialitate - Alte analize de Specialitate ce va trebui sa le realizati aici (daca vor fi necesare si indicate de catre Dr. Prof. Universar de Specialitate ) - Raport medical / Interpretarea tuturor analizelor / Strategie de tratament terapie - Management & Organizare / Traducator ce va va insoti la toate dialogurile medicale si la efectuarea analizelor. Durata: 1-3 zile Cost: 750 Euro Suma totala va fi platita in numerar firmei noastre la Viena Nu se va plati nimic inainte.

Pachetul individual constituit nu contine: - Transportul Dvs., din tara la Viena si retur - Cazarea Dvs., la Viena pe aceasta perioada - Alte analize de Specialitate ce va trebui sa le realizati aici (daca vor fi necesare si indicate de catre Dr. Prof. Universar de Specialitate) Datorita parteneriatelor noastre putem sa va ajutam in ceea ce priveste: - Cazarea la Hotel sau Pensiune (Cost fix nu in regim de turism ) - Daca veti veni cu avionul la Viena, parteneriatul nostru cu o firma de Taxi ofera pacientilor nostri preturi fixe ce nu sunt in regim de turism Aeroport / Hotel la Viena si retur 60 Euro ( Pret fix de 30 Euro dus si 30 Euro retur ) - Daca veti fi de acord cu oferta constituita se va semna un contract de intermediere si se va stabili data de comun acord la care puteti veni. Va rog sa certificati primirea E_Mail. Cu deosebita stima Lucian Neacsu, Intermed Vienatel: 43 699 195 954 57 tel: 43 681 206 053 53 fax: 43 1 253 303 382 62 e-mail: office@inter-med.info i-net: http://inter-med.info ). Ca urmare a acestui e-mail continuam campania de strangere de fonduri pentru plecarea la Viena. Am estimat 3000 de euro ar fi necesari pentru plecarea Georgetei la Viena, alaturi de un insotitor si estimarea noastra a fost ,,certificata’’ de spusele omului care se ocupa de caz la Viena. Estimarea mea s-a dovedit a fi reala si medicii de acolo au zis ca e ok. Pe data de 01.12.2012 mama Georgetei a decedat. O femeie extraordinara- am cunoscut-o personal, iar Georgeta nu a ramas singura ci cu toate trebile casei pe cap. Lupta alaturi de mine pentru a-si indeplini visul ce o locuieste de vreo 20 de ani si doreste din tot sufletul sa urmeze ultimul sfat al mamei sale: ,, Nu renunta, mergi mai departe- indiferent cat ti-ar fi de greu, indiferent cat de greu iti va fi fara mine’’ P.S.: Daca va intrebati de ce am initiat campania de ajutorare a Georgetei, am sa aduc cateva argumente extrem de importante pentru mine si, cred eu, convingatoare pentru dumneavoastra dar si pentru toti ceilalti pe care ii astept sa se implice activ de acum inainte. In primul rand si eu sunt o persoana cu dizabilitate si daca nu prea se vede sau nu vreau eu sa se vada e pentru ca Dumnezeu mi-a dat sansa sa de a ma naste intr-o familie care a facut tot ce le-a stat in putinta sa aiba un copil si mai apoi un adult normal, toate zbaterile lor facandu-se cu mari sacrificii de tot felul; in al doilea rand sunt fericit de faptul ca Dumnezeu ma iubeste si ca tot El a facut ca eu- de la varsta de cateva zile, cand nimeni nu-mi dadea vreo sansa de supravietuire, sa fiu pacientul celebrului medic, prof. dr. academician Alexandru Pesamosca- Dumnezeu sa-l ierte; in al treilea rand, dar nu in ultimul- de fapt toate aceste argumente sunt de prim loc, stiu ce inseamna suferinta din prima clipa de viata si pana in prezent, cand mai am o luna si jumatate pana implinesc varsta de 40 de ani. Despre Georgeta ati citit si veti mai citi pe blogul meu, dar la fel de important este si faptul ca imi pasa de semenii mei aflati sau nu in suferinte fizice ori sufletesti. De aceea, incepand din seara asta, am initiat o alta campanie umanitara- de aceasta data pentru o fetita de numai sase anisori, pentru Andreea Cristina Preda din municipiul Braila. Cred eu ca era necesar sa scriu aceasta motivatie pentru ca toti cei care ma intreaba de ce fac aceste fapte si ce castig am ( pentru cei care-mi citesc blogul ), sa ia atitudine pozitiva si sa dea o mana de ajutor acestor domnisoare. Niciodata nu se stie unde si cum ne va duce viata, bogati ori saraci, grasi sau slabi, inalti ori scunzi sau pitici, destepti sau mai putin destepti, simpli oameni ori cetateni de ranguri inalte- nimic din toate aste nu conteaza in fata vietii si a mortii Acum, va rog sa priviti cu atentie fotografiile postate si sa incercati sa va raspundeti voua insiva si apoi mie, daca doriti: e normal ca un om- fie el medic sau nu, sa distruga un alt om- vezi cazul Georgeta Constantin Dumneavoastra ce credeti, trebuie ajutata pentru a putea trai normal Va multumesc si daca am fost patetic va rog sa ma iertati dragele noastre prietene Mai avem nevoie de suma de 2300 euro pentru a pleca cat mai repede la Viena. Am reusit, alergand zi de zi, sa strang suma de 500 euro. Conturi Georgeta Constantin: RO 43BRDE 445 SV099 67 98 4450 in EURO; RO 07 BRDE 445 SV 854 298 544 50 in LEI. Telefoane Georgeta Constantin: 0724 076 813; 0212 33 9 634; pagina de FaceBook: http://www.facebook.com/constantin.georgeta.50 Povestea continua Cu multumiri si respect, Virgil Andronescu. http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro/p/blog-page_2495.html Tel: 0765 724 804; email: virgilmagurele@gmail.com; andronescuvirgil@yahoo.com Site: http://romaniamereuabsenta.blogspot.ro In site puteti gasi toate amanuntele pentru edificare, la sectiunea UMANITAR. Va atasez dosarul complet al Georgetei Constantin. Va multumesc mult si va doresc numai bine

- See more at: http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-fizice/Constantin-Georgeta/705#sthash.oWguqmVa.dpuf
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Povestea medicului care le reda copiilor o sansa la o viata normala

Povestea mea de suflet

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: