Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roPovesti adevaratePovesti despre copii2 saci cu haine
 

2 saci cu haine

 

In fiecare sambata dimineata obisnuiesc sa fac ordine prin casa, si nu ma refer la o curatenie generala, ci doar sa sterg praful si sa imi tin dulapul in ordine. Este un must sa am un dulap ordonat mai ales in diminetile in care intarzii la serviciu pentru ca nu gasesc nimic prin dulap.

Si cum a venit destul de repede, toamna, in aceasta sambata mi-am schimbat garderoba si am inlocuit-o cu hainele potrivite, asa ca de nou sezon. Am mai pastrat cateceva articole de vara, doar cat sa-mi aduc aminte de bucuriile verii care tocmai a trecut. Mi-am facut 3 gramezi de haine, una de haine vaporoase de vara, a doua de haine care inca mai pot fi purtate 1- 2 saptamani, si a treia gramada, cu hainele pe care nu le mai port.

Am trecut si la o alta gramada, cea de toamna trecuta. In sinea mea imi spuneam “Ce as putea sa fac cu atatea haine pe care nu cred ca o sa le mai port?” In total am adunat 2 saci cu haine, din care unele erau nou – noute, altele purtate de cateva ori si in stare impecabila. Dupa mai multe ore de impachetat si sortat, aveam in casa 2 saci cu haine care puteau fi purtate de altcineva. In clipa aceea nu am acordat nicio importanta acestora si nici nu am avut vreo idee rapida ce as putea face cu ele. Pana la sfarsitul zilei, m-am interesat de cel mai apropiat plasament de copii, si le-am facut acestora o vizita. Centrul de plasament aproape isi incheia programul de vizite si donatii, insa am avut noroc. Am ramas putin si peste program pentru ca cei de acolo, copii, au fost incantati de hainele pe care le-am adus. Pentru mine acele haine nu insemnau nimic, insa pentru acei copii 2 saci cu haine au fost o adevarata bucurie...

Un pic de ordine nu strica, mai deloc, pentru nimeni!

Sursa foto: www.ahousecallednut.com

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Lantul de 3000 de dolari

In drum spre Vama Veche

Fata de pe panoul metalic

Aventura vietii mele

Comunitate imparte.ro
 
 
 
 

Retele sociale:

Abonare newsletter: