Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.ro Informeaza-te
 

Cine are nevoie de ajutor

Afla cine are nevoie de ajutor. Persoane fizice, institutii sociale, fundatii si organizatii. Citeste cazurile inscrise pe site si implica-te!

Cum poti ajuta

Afla cum poti ajuta. Doneaza o felie de paine, doneaza obiecte, doneaza bani pentru cazurile peroanelor fizice si ale institutiilor sociale inscrise pe site. Vezi care sunt cele mai apropiate centre unde poti dona sange pentru cazurile urgente.

Cum sa donezi inteligent

Invata sa donezi inteligent - ghidul tau in lumea actiunilor caritabile. Articole despre donatii, asistenta sociala, voluntariat, responsabilitate sociala, protectia copilului, ingrijirea batranilor, sfaturi utile.

Fundatii

Fundatiile din Romania au nevoie de sustinerea ta pentru realizarea campaniilor caritabile si sociale. Fundatiile partenere Imparte.ro au posibilitatea sa primeasca donatii in obiecte, donatii online in bani, donatii in felii de bani, dar la fel de important, sa gaseasca sustinatori si sa recruteze voluntari pentru proiectele pe care le desfasoara.

Harta Cazurilor Sociale

Acum poti vedea mult mai usor care sunt persoanele din judetul tau ce au nevoie de ajutor. Foloseste harta cazurilor sociale pentru a te implica si a schimba in bine viata unei persoane care se afla mai aproape de tine.

Stiri si evenimente caritabile

Agenda stirilor si evenimentelor caritabile ale zilei. Stirile caritabile ale zilei - te tinem la curent cu tot ceea ce se intampla in sfera caritatii pe plan national si international. Evenimente caritabile - afla din timp care sunt evenimentele caritabile organizate in orasul tau.

Povesti Adevarate

Povesti de viata, povesti emotionante care ne pot motiva sau sensibiliza sa fim mai aproape de ceilalti. Citeste-le pe toate si spune-ne ce poveste ti-a placut cel mai mult. Daca stii si tu o astfel de poveste, ne-ar placea sa o auzim.

Statistici caritabile

Statistici caritabile - ce spun procentele despre nevoile romanilor, venituri si cheltuieli, implicare sociala, voluntariat, sanatate si protectia mediului.

Despre Imparte.ro

Imparte.ro este o initiativa caritabila a unei companii romanesti, actualmente portalul fiind administrat de o echipa de voluntari. Imparte.ro prezinta si sustine numeroase cazuri sociale si initiative umanitare, gazduieste o comunitate activa implica in activitati caritabile si inlesneste donatiile catre persoanele ce au nevoie de ajutor.

 
  Doneaza acum  
Adauga o fundatie
Cine are nevoie de ajutor
Afla cum poti ajuta
Cum sa donezi inteligent
Fundatii
Harta Cazurilor Sociale
Stiri si evenimente caritabile
Povesti Adevarate
Statistici caritabile
Lista Donatori
Despre Imparte.ro
 

Blogul imparte.ro

Romania si cersetoria - statistici, efecte, per...

Imparte.ro este cel mai mare portal umanitar - caritabil din Romania. Compus din doua sectiuni, cea de mediatizare a ...