Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.ro Implica-te
 

Voluntariat

Inscrie-te ca voluntar online pentru cazurile pentru care vrei sa oferi ajutor, sustine o cauza existenta sau adauga una noua pentru care vrei sa obtii sprijinul intregii comunitati. Citeste interviuri cu voluntari de succes pentru a gasi inspiratie si a afla ce ii motiveaza sa duca la bun sfarsit proiecte si campanii caritabile.

Comunitatea Donatorilor

Intra in comunitatea donatorilor si a celor ce fac fapte bune. Alatura-te celor aproape 15.000 de romani care isi ajuta semenii. Aici poti discuta cu cei ce vor sa ajute, poti afla ce ii motiveaza si ce ii leaga. Spune-ti parerea pe forum, voteaza in sondaje, adauga albume de fotografii si, mai ales, strange sustinatori pentru schimbarea pe care vrei sa o faci.

Campanii

Transforma in campanii sociale toate ideile bune pe care le ai pentru a ajuta persoanele defavorizate. Afla cateva din modurile simple si la indemana prin care poti face fapte bune. Implica-ti si prietenii pentru ca impreuna e mai usor sa ajuti.

Declaratia 200

Descarca declaratia 2% pentru redirectionarea impozitului pe venit pentru a ajuta fundatiile si institutiile sociale inscrise pe site sa isi indeplineasca programele sociale. Alege acum fundatia in beneficiul careia doresti sa redirectionezi cei 2% din impozit ce pot schimba vieti.

Actiunea zilei

In fiecare zi iti propunem o noua actiune, pentru ca impreuna vrem sa facem fapte bune mereu. Iti spunem care este cazul urgent al zilei, iti recomandam articole interesante sau te invitam sa sustii o cauza in care noi credem. Afla care este actiunea zilei de azi si implica-te alaturi de noi!

 
 
 
  Doneaza acum  
Voluntariat
Comunitate Donatori
Campanii
Felicitari Caritabile
Declaratia 200
Actiunea Zilei
 

Blogul imparte.ro

Romania si cersetoria - statistici, efecte, per...

Imparte.ro este cel mai mare portal umanitar - caritabil din Romania. Compus din doua sectiuni, cea de mediatizare a ...

Casuta de vis