Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.ro Implica-te
 

Voluntariat

Inscrie-te ca voluntar online pentru cazurile pentru care vrei sa oferi ajutor, sustine o cauza existenta sau adauga una noua pentru care vrei sa obtii sprijinul intregii comunitati. Citeste interviuri cu voluntari de succes pentru a gasi inspiratie si a afla ce ii motiveaza sa duca la bun sfarsit proiecte si campanii caritabile.

Comunitatea Donatorilor

Intra in comunitatea donatorilor si a celor ce fac fapte bune. Alatura-te celor aproape 15.000 de romani care isi ajuta semenii. Aici poti discuta cu cei ce vor sa ajute, poti afla ce ii motiveaza si ce ii leaga. Spune-ti parerea pe forum, voteaza in sondaje, adauga albume de fotografii si, mai ales, strange sustinatori pentru schimbarea pe care vrei sa o faci.

Campanii

Transforma in campanii sociale toate ideile bune pe care le ai pentru a ajuta persoanele defavorizate. Afla cateva din modurile simple si la indemana prin care poti face fapte bune. Implica-ti si prietenii pentru ca impreuna e mai usor sa ajuti.

Declaratia 200

Descarca declaratia 2% pentru redirectionarea impozitului pe venit pentru a ajuta fundatiile si institutiile sociale inscrise pe site sa isi indeplineasca programele sociale. Alege acum fundatia in beneficiul careia doresti sa redirectionezi cei 2% din impozit ce pot schimba vieti.

Actiunea zilei

In fiecare zi iti propunem o noua actiune, pentru ca impreuna vrem sa facem fapte bune mereu. Iti spunem care este cazul urgent al zilei, iti recomandam articole interesante sau te invitam sa sustii o cauza in care noi credem. Afla care este actiunea zilei de azi si implica-te alaturi de noi!

 
 
 
  Doneaza acum  
Voluntariat
Comunitate Donatori
Campanii
Felicitari Caritabile
Declaratia 200
Actiunea Zilei
 

Blogul imparte.ro

Corectitudine de fatada in mediul ONG

Am crezut ca mediul ONG este unul corect, transparent, bazat pe principii morale si etice mai presus decat cele ale s...

Casuta de vis