Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIAȚIA ”YOUNG FOR YOU”

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
Fara administrator

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
Fii primul care doneaza o felie de paine!


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Vaslui
Adresa:
STRADA BRADULUI, NUMĂRUL 3, MUNICIPIUL BÂRLAD
Telefon:
0733970256
Persoana de contact:
Mihăilă Adrian
E-mail:
asociatiayoungforyou@yahoo.ro
Site web:

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta si ingrijire batrani
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

BĂTRÂNII - SPERANȚA UNUI ZÂMBET ȘTERS

Obiectivul acestuia este să oferim bătrânilor noștri suportul moral și material, să înlăturăm sentimentul copleșitor de abandon și să creăm astfel prin implicarea și dedicarea tinerilor voluntari, o punte de legătură între generații. Pentru mai multe informații privind programul pentru bătrânii singuri, uitați și bolnavi, accesați:

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/ONG-uri/Asociatia-Young-For-You

Cu ocazia sarbatorilor de iarna am realizat o campanie intitulata ”Fii tu Moș Crăciun” pentru copii proveniti din familiile defavorizate din mun. Bârlad, tot în aceiași zi am reușit să aducem zâmbete pe buzele bătrânilor singuri, izolați și neglijați din municipiul Bârlad. Cu ajutorul voluntarilor am bucurat gazdele cu colinde, prevestind Nașterea Domnului.Tot în a doua zi a campaniei ”Fii tu Moș Crăciun” din data de 23 decembrie 2014, asociația noastră a ajuns la copiii internați din Spitalul de Copii Sfântul Nicolae Bârlad.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia “Young for you” din Bârlad îsi propune sã aducã oamenii buni care miscã lucrurile spre beneficiul întregii comunitãti, pentru transformarea Bârladului într-un oras de care sã fim mândri.

Scopul Asociatiei “Young for you” este construit într-o manierã durabilã a unui viitor mai bun al Bârladului si a întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de solidaritate. Are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitãti care sã contribuie la dezvoltarea comunitãtii în care trãim din punct de vedere economic, social, educational, cultural, sportiv, religios, ecologic si turistic. Asociatia cu scopuri atât de nobile este înfiintatã si administratã de tânãrul student la teologie Adrian Mihãilã, care este licentiat si în asistentã socialã. În 2013, cu bani de la pãrinti si din banii lui personali a pus bazele acestei asociatii, care se poate deja lãuda cu câteva campanii de ajutorare a bãtrânilor si copiilor din familiile defavorizate. Cea mai nouã actiune, de sezon sã zicem asa, este cea care se desfãsoarã sun lozinca “Împreunã sã aducem luminã în sufletele bãtrânilor nostri”. La acest proiect s-a alãturat deocamdatã BCR. Am uitat sã precizãm cã la aceastã asociatie se lucreazã doar pe bazã de voluntariat, circa 70 de bârlãdeni – tineri, copii, bãtrâni – activând pentru a asigura sãracilor un ajutor concret. În aceste zile ei confectioneazã mãrtisoare pe care le vând, cu scopul de aduna fonduri, ca sã cumpere hranã la 30 de bãtrâni, identificati în Bârlad, fãrã niciun ajutor. 20 dintre bãtrâni sunt aproape nedeplasabili iar 10 sunt imobilizati la pat, însã toti trãiesc sub limita sãrãciei. Mãrtisoarele sunt lucrate manual de voluntari, sunt deosebit de frumoase si meritã ca sã oferiti celor dragi un asemenea dar care are ca scop în primul rând bucurie pentru cel drag si în al doilea rând bucurie pentru bãtrânii care vor primi ajutor din suma cu care ati achizitionat mãrtisoarele! Acestea pot fi cumpãrate de la sediul Asociatiei “Young for you” din strada Bradului, nr. 3 (în spatele Grãdinitei nr. 5 din Bârlad) sau prin comandã la telefon 0733 970256. Se pot face si donatii online, fãrã a se percepe comisioane accesând linkul https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Impreuna-aducem-lumina-in-sufletele-batranilor-nostri

“Administrând profesionist si transparent donatiile primite de la oameni buni, ne asigurãm de îndeplinirea obiectivelor donatorilor oferind astfel comunitãtii oportunitãti concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei si de a sprijini programe de calitate.”, a spus Adrian Mihãilã.

Interesant ni s-a pãrut si faptul cã tânãrul teolog, Adrian Mihãilã, care a înfiintat asociatia de filantropie cu banii personali si de la pãrinti, nu reuseste sã obtinã sprijinul autoritãtilor locale si judetene si mai ales pe cel al Episcopiei Husilor, desi prezintã proiecte bine întocmite în scopuri caritabile. Chiar proiecte cu care vrea sã solicite fonduri europene si în care Primãria Bârlad, CJ Vaslui sau Episcopia Husilor nu trebuie decât sã se alãture Asociatiei “Young for you” într-un parteneriat. Dar pânã acum nu s-au îngrãmãdit sã facã parte din aceste proiecte ale tinerilor bârlãdeni. “M-am chinuit un an si jumãtate si nimic pânã în momentul de fatã, nici un sprijin din partea nimãnui, mai exact din partea autoritãtilor locale si judetene, cât si al Episcopiei. Eu nu vreau sã arunc cu noroi în nimeni, dar vreau sã le cer de acum înainte ajutorul pentru a interveni în comunitate, deoarece oamenii au nevoie de ei! Cetãtenii sunt oamenii lui Dumnezeu si de fiecare datã când ne-a fost greu am trecut cu <<Mare este Dumnezeu>>! Vrem sã facem ceva pentru cetãtenii bârlãdeni, pentru România, pentru Europa si pentru Lumea lui Dumnezeu. Celor care ne ajutã le multumim!”, a spus Adrian Mihãilã. Eu zic cã bârlãdenii, si nu numai, se vor mobiliza exemplar si vor fi alãturi de acesti tineri inimosi si cu credintã în Dumnezeu, astfel ca stocul de mãrtisoare sã se epuizeze cât mai repede!

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Doneaza obiecte

Are nevoie de: alimente, imbracaminte, incaltaminte, rechizite, papetarie, jucarii și diverse bunuri utile in gospodarie.

 

Evenimente comunitate: