Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIATIA NEWCO SI AMICII

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
Crezante

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Timis
Adresa:
Parcul Industrial INCONTRO, Localitatea Chisoda, DN59, KM8550M, Compartimentul 16A
Telefon:
0256393626; 0741 092 003
Persoana de contact:
Annemarie Sokol, Secretar General
E-mail:
secretariat@newcogroup.ro
Site web:
www.asociatianewco.org

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Reintegrare profesionala
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Asociatia Newco si Amicii promoveaza incluziunea sociala a persoanelor provenite din randul categoriilor sociale defavorizate si integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati.

Derulam programe si actiuni de suport si ajutorare pentru persoane sau institutii aflate in nevoie, prin parteneriate incheiate cu alte organizatii caritative si de asistenta sociala.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia “Newco si Amicii” s-a format cu scopul de a sprijini persoanele cu dizabilitati, prin orice metode legale si morale, sa se integreze cat mai usor in societate si pe piata muncii din Romania, in vederea dobandirii de catre acestea a unei independente cat mai mari si pentru a creste calitatea vietii in fiecare comunitate in parte. In cadrul asociatiei se infinteaza atelierul “PRIETENIA”, in cadrul caruia sa poata fi integrate in munca persoane cu dizabilitati, atelier prin care Asociatia deruleaza, in scopul exclusiv al autofinantarii, activitati comerciale, cu exceptia celor intezise de lege sau monopol de stat ( dupa caz, cu obtinerea de avize de la forurile competente).

Asociatia “Newco si Amicii” ofera o gama foarte variata de articole: acesorii si produse chimice pentru incaltaminte, produse de curatenie profesionale pentru diverse ramuri industriale, echipamente de protectie, articole de papetarie, produse cosmetice hoteliere, consumabile pentru igiena si curatenie, produse ortopedice, consumabile pentru sectorul medical.

Din IULIE 2012 Asociatia “Newco si Amicii” din România a fost autorizată să funcţioneze ca Unitate Protejata de către Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Handicap în baza Autorizatiei nr.1157/06.07.2012 emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale.

Apelând la serviciile asociatiei “Newco si Amicii” , potrivit articolului 77 din Legea nr. 448 privind Protecţia şi Promovarea Drepturilor Persoanelor cu Handicap, clienţii au posibilitatea de a economisi din fondul de handicap datorat la bugetul de Stat.

Asociatia Newco si Amicii promoveaza activ politica de incluziune sociala in Romania prin actiunile sale de capacitare a fortei de munca provenita din randul categoriilor de persoane cu nevoi speciale. De asemenea, prin proiectele desfasurate venim in sprijinul categoriilor sociale defavorizate avand ca obiectiv combaterea marginalizarii sociale si a pauperitatii in comunitate.

Fiecare contract de furnizare a produselor noastre reprezinta sansa unor locuri de munca stabile pentru o categorie vulnerabila a societatii in care traim.

In speranta unei colaborari cu dvs. va multumim si va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Cu stima,

CRISTEA ANA MARIA

PRESEDINTE

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Doneaza obiecte

Are nevoie de: Echipamente de lucru : halate, sepci, salopete, veste, jachete de iarna, bocanci. Sunt acceptate numai obiecte noi. Aparatura electronica de uz casnic. Laptop, PC, imprimante.

 

Evenimente comunitate: