Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ACMMC SARA

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
acmmcsara

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Timis
Adresa:
Caras 8, Timisoara
Persoana de contact:
Frasina Cardas
E-mail:
acmmcsara@gmail.com

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta mamei si a copilului
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Asociaţia ACMMC SARA dezvoltă programe în domeniul social , psihologie , educaţională, consiliere antiabandon şcolară şi vocaţională.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociaţia ACMMC SARA Timisoara a luat fiinta din dorinta noastra de a manifesta credinta si atasament fata de proiectul si conceptul mamei noastre, Frasina Sara Cardas, si anume, acela de a ajuta mamele cu mai multi copii si nu numai. Astfel, in afara oricarui alt scop, am hotarat fara niciun fel de rezerva sa continuam sustinerea si dezvoltarea proiectului si conceptului de caritate si intrajutorare a mamelor cu mai multi copii si a persoanelor aflate in nevoi, prin punerea unei pietre de temelie care reprezinta aceasta asociatie a noastra.

Asa sa ne ajute Dumnezeu

Asociaţia ACMMC SARA la această dată, dezvoltă programe în domeniul social , psihologie educaţională, consiliere antiabandon şcolară şi vocaţională.

Rolul principal al proiectelor este de a lupta împotriva abandonului şcolar. Abandonul scolar duce în viitorul apropiat al copilului la o probabilitate mare de neangajare în muncă, analfabetism ridicat, delincvenţă juvenilă, implicare în acte ilegale, consum de droguri şi în final antilibertate. Pricipalul beneficiar al proiectelor rămâne “copilul” din familiile numeroase, dar şi mediul acestuia. Sunt luaţi în calcul pe lângă copii, părinţii acestora, educatorii, învăţătorii, profesorii, leader-ii comunităţilor din care fac parte s.a. Ca şi instrumente de lucru utilizate pentru desfăşurarea programulelor vom apela la cursuri, training-uri şi şcolarizari, respectiv conferinţe şi dezbateri pe tema prevenirii abandonului şcolar în care vor fi implicaţi toţi factorii mediului educaţional al copilului. Sursele de finanţare şi tipurile ajutorului financiar pentru implementarea proiectului rămân suportul nerambursabil din sponsorizări, oferit de perosanele fizice şi juridice din România şi din alte state ale lumii.

 

Comentarii:


urgent
coemntarii
buna ziua!suntem o familie cu trei copii si vem nevoie urgent de un contor apa rece DN15 deoarece s-a spart cel vechi si nu avem apa.deasemenea alimente,hainute ,incaltaminte pentru baiatel de 4respectiv 5ani si fata de 12 ani.va rog din suflet sa ne ajutati si sa nu ne ignorati mesajul.va multumesc.dedeaylin29@yahoo.com este adresa de e-mail.va rog din suflet sa imi dati un raspuns pozitiv.
Adaugat de: dedeaylin29@yahoo.com la data de 11-March-2015, 14:43
linie gri
 

 

Evenimente comunitate: