Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Fundatia Umanitara EDEN - Suceava

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
emilem63

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Suceava
Adresa:
Aleea Ion Voda Viteazul nr 10 Bl C2 ap.9 - Suceava
Telefon:
0740648416
Persoana de contact:
Orban - Meder Emil
E-mail:
eden.fundatia@yahoo.com
Site web:
www.facebook.com/edenfundatia

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Fundatii
Domeniu principal de activitate:
Timp liber
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Vă supunem atenției evenimentele organizate de Eden Fundația – Suceava. Scopul nostru prin această acțiune este acela de a readuce cultura teatrală in municipiul si județul Suceava.

Manifestările Fundației se desfașoara sub motto-ul “TEATRUL SE INTOARCE LA SUCEAVA”, proiect pentru care vă solicitam sprijinul și care își propune o serie de spectacole în primul rând cu participarea actorilor fostului Teatru Municipal Suceava. Acest proiect și-a început deja cursul și a prins contur prin prezența de succes pe scena suceveană a artiștilor Pușa Darie , Răzvan Popa ,Orodel Olaru cărora li s-au alaturat in reprezentațiile susținute actori de marcă ai teatrului romanesc – Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Dragos Ionescu, Raluca Straia, Carmen Ionescu, Dan Tudor si maestrul Constantin Dinulescu .(Teatrul National Iasi, Teatrul Național Bucuresti, Teatrul Masina de Vise, Teatrul Evreiesc de Stat)

Spectacolele Terapie prin sex@gmail.com , (7 septembrie 2013), Iubiri Inaccesibile (13 octombrie 2013), Amantul se mărită (16 martie 2014), Precum și piesa de teatru radiofonic Negustorul de Umbre aparținând autoarei sucevene Carmen Olaru difuzată la RadioAS Suceava in data de 04 aprilie 2014 au fost primite cu bucurie și entuziasm de către publicul sucevean din ce în ce mai números și dortitor de reprezentații artistice de calitate.

Urmatoarea etapă in “Teatrul se intoarce la Suceava” este comedia din data de 4 mai TRAȘI la XEROX adaptare după Vasili Suksin. Șocant de comic, spectacolul prezinta modul disperat în care un regizor de film “ajutat” de propria secretară încearca să facă actor profesionist dintr-un om simplu. Lucrurile scapă de sub control când “baiatul de la țară” ales pentru a interpreta rolul principal în film are păreri juste despre logica scenariului. Evenimentul readuce pe scena Talciocului cultural Teatrul Masina de Vise din București prin prezența actorilor OVIDIU CUNCEA, AFRODITA ANDRONE si DAN TUDOR (regizor și interpret).

 

Descrierea fundatiei

 
Fundaţia are ca principal scop activităţi pentru protejarea, promovarea intereselor copiilor de orice vârstă, tineret, bătrâni prin organizare de activităţi culturale, sportive, ateliere de creație artistică, sprijinirea iniţiatorilor şi realizatorilor de programe caritabile, umanitare şi educativ – culturale indiferent de religie, sex, naţionalitate etc.. Acest scop se va concretiza prin crearea cadrului material, organizatoric şi juridic corespunzător în vederea dezvoltării atât moral, material, cât şi educaţional .

- Să acorde sprijin material şi educaţional familiilor nevoiaşe, sau cu mulţi copii, pentru protejarea, promovarea intereselor copilului, evitarea abandonului minorilor, iar in condiţiile în care nu este posibil, să colaboreze cu organizaţiile competente abilitate pentru a asigura minorilor, bătrânilor cu sau fără dizabilităţi condiţiile necesare de existenţă, educării lor într-un climat asemănător celui dintr-o familie normală;

- Organizarea de spectacole culturale, spectacole de teatru, concerte, seri de dans,tabere de creatie,excursii - ca mijloc de educare culturală :

- de a sprijini şi a ajuta arta şi artiştii, a proteja, conserva şi dezvolta integritatea ecologică culturală.

- promovarea şi dezvoltarea culturii romaneşti prin îndrumarea şi sprijinirea

valorilor şi tinerelor talente din România şi promovarea, susţinerea celor existente ;

- impunerea valorilor culturii romaneşti în lume;

- sprijinirea planurilor programelor si investiţiilor existente sau viitoare in domeniul social ;

- de a promova si amplifica ideea de protecţie sociala a diferitelor persoane, indiferent de vârsta, provenite din medii sociale defavorizate, neprivilegiaţi şi/sau discriminaţi din România . Fundaţia îşi propune sa ajute persoane de diferite vârste, provenite din diferite medii sociale cu dificultăţi materiale şi de integrare socio-culturala, în sensul realizării unei protecţii sociale concrete, pentru îmbunătăţirea condiţiilor sociale de viata a persoanelor lipsite de posibilităţi, întărirea solidarităţii umane.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Doneaza bani

 

Evenimente comunitate: