Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

FUNDATIA O NOUA VIATA

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
FUONouaViata

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Suceava
Adresa:
Siret, Str. Dubovei Nr. 15
Telefon:
0230 280075
E-mail:
admin@fonv.org
Site web:
www.fonv.org

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Misiunea Fundației O Noua Viata este de a transforma viața persoanelor cu dizabilitati,sprijinind-ui sa-și dezvolte abilitățile și capacitățile astfel încăt să devină membri activi ai comunității. Dorim să promovăm modele de educație și bune practici prin experiență de calitate, ca o strategie de dezvoltare durabila a societății, rezultatul activității fiind schimbarea destinului persoanelor cu dizabilități, promovând conceptual de viață independent și participare neîngrădită la viața socială.

Valorile noastre sunt nediscriminarea, solidaritatea, transparența, profesionalismul, responsabilitatea, excelența, diversitatea.

Viziunea Fundaţiei este aceea a unei societăţi în care toate persoanele cu dizabilități se pot dezvolta înconjurate de dragoste şi demnitate într-un mediu sigur, o societate în care, indiferent de dizabilităţile lor, să îşi poată atinge potenţialul de care sunt capabili prin educaţie şi formare, să fie acceptaţi în comunitate şi să iasă din cercul instituționalizării şi al marginalizării.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Evenimente comunitate: