Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ACORD Sibiu

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
sturmovik

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Sibiu
Adresa:
str. Justitiei nr. 5
Telefon:
0724 293 236 | 0729 117 280
Persoana de contact:
Badescu Constantin
E-mail:
cbadescugorj@gmail.com
Site web:
http://acord-sibiu.ro/

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Avem în derulare următoarele proiecte de asistenţă social-educaţională:

1. „Lăsaţi copiii să vină la mine”: proiectul este coordonat de P.C. Pr. Marian Vlăduţ şi are ca scop sprijinirea integrării copilului cu nevoi speciale în viaţa Bisericii şi în societate prin dezvoltarea abilităţilor de socializare şi promovarea unui model de viaţă creştin. Pe parcursul anului copiii Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă nr. 1 şi 2 din Sibiu au fost implicaţi în numeroase activităţi cu caracter social-educaţional şi recreativ.

2.„Un pacheţel cu mâncare pentru fiecare”: în cadrul acestui proiect sunt distribuite pungi cu alimente pentru copiii din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă nr. 1 şi 2 din Sibiu.

3.„Copiii cu minte să meargă înainte”: în cadrul acestui proiect sunt sprijiniţi copiii supradotaţi care provin din familii defavorizate din punct de vedere material şi financiar, atât din municipiul Sibiu, cât şi din judeţ. Aceştia sunt sprijiniţi financiar cu diferite sume pentru achitarea transportului în comun, în vederea deplasării la şcoală, achitarea restanţelor la chirie sau utilităţi, achiziţionarea de rechizite sau de îmbrăcăminte necesare pentru ca aceşti copii să poată frecventa şcoala.

4.„Cazuri disperate”: Asociaţia ACORD a oferit cazurilor luate in evidenta, diferite sume de bani, alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte. S-au achitat reţete pentru procurarea de medicamente. S-au plătit facturi la utilităţi (gaz, curent, etc.). S-au făcut plăţi la chirii. S-au plătit taxe pentru eliberarea unor documente. S-au făcut plăţi pentru procurarea unor bilete de transport, si multe altele. Pe parcursul acestui an au fost sprijinite financiar şi consiliate peste 400 de cazuri. Cu ocazia sărbătorilor de peste an s-au acordat pungi cu alimente cazurilor sociale aflate în evidenţa asociaţiei, persoanelor aflate în Arestul Poliţiei Sibiu şi altor persoane aflate în dificultate de pe raza parohiei Buna Vestire II Sibiu.

Categoria de beneficiari : persoane vârstnice, fără aparţinători, femeile cu copii mici alungate din domiciliu, victime ale violenţei domestice. Alte cazuri în care se solicită sprijin de urgenţă.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Orice nu va mai este de folos dvs. poate deveni ajutorul mult sperat al unei persoane aflata în nevoie

 

Evenimente comunitate: