Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Filantropica Timi&Raluca

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
AFTR

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
miha2011, gvoichita, AFTR si inca 2

Au donat pentru aceasta fundatie:

AFTR

Dynutzza

gvoichita

ioanach78

miha2011
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Mures
Adresa:
Reghin,Mures
Telefon:
0758-644.761
Persoana de contact:
Marcel Sandru
E-mail:
aftrmures@gmail.com
Site web:
http://www.aftr.aaz.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Ajutorarea persoanelor fara adapost
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Prin deschiderea si functionarea Centrului de zi “RALUCA” , AFTR isi propune sa ofere urmatoarele:

-amenajarea unui spatiu in care,copii cu probleme familiale sa beneficieze de conditii de pregatire extrascolara si de sprijin, didactic si material,din partea voluntarilor si colaboratorilor aftr

-servicii gratuite de consiliere si informare destinate cetatenilor comunitatii cu venituri foarte reduse sau fara venituri.

-colectare si distribuire de ajutoare materiale catre copii,adulti si varstnici din comunitate, aflati la limita subzistentei.

-servicii de tehnoredactare documente,de fotocopiere,de primire fax-uri,de primire si transmitere documente via E-mail de intocmire dosare,de consiliere juridica,etc,oferite gratuit persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici.

-servicii de informare turistica,oferite in colaborare si cu sprijinul Primariei Municipiului Reghin.

-alte activitati utile comunitatii,care vor fi puse in practica pe masura ce vor fi identificate in timpul derularii acestui proiect.

Pentru sugesti si recomandari privind imbunatatirea derularii proiectului si a serviciilor oferite,va rugam sa ne contactati.

O puteti face telefonic la 0758-644.761 (reteaua Orange) sau prin E-mail la aftrmures@gmail.com

Va recomandam sa vizitati si sa utilizati si serviciile oferite de paginile web administrate : www.reghinonline.aaz.ro si www.anunturireghin.aaz.ro

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Filantropica “TIMI&RALUCA”, este o organizatie neguvernamentala umanitara si de caritate, neconditionata politic, etnic, rasial si religios,cu scop nepatrimonial, de ajutorare a persoanelor cu dizabilitati de ordin fizic, psihic si social si a altor categorii de persoane aflate in dificultate., care îsi desfãsoarã activitatea în conformitate cu legislatia în vigoare, prin vointa de asociere a membrilor semnatari, constituit sub formã juridicã de organizare, în temeiul O.G. nr.26/2000 cu modificãrile si completãrile ulterioare, conform disponibilitatii denumirii nr.83214 din 29.03.2010, emisa de Ministerul Justitiei, Directia pentru relatii cu publicul si evidenta O.N.G..

Art.2. Scopurile Asociatiei Filantropice “TIMI&RALUCA”

- Identificarea si ajutorarea copiilor cu probleme de sãnãtate si a celor cu malformatii, copiilor strãzii, a celor din centrele de plasament, identificarea si sprijinirea copiilor maltratati de pãrinti sau a celor abuzati fizic si / sau psihic, recuperarea copiilor neadaptati si a celor cu dizabilitãti, a bãtrânilor neajutorati; integrarea acestora în standardele unei societãti civilizate, precum si ajutorarea familiilor nevoiase, a bãtrânilor si a altor persoane care necesitã ajutor.

- Strângere de fonduri pentru copiii cu malformatii, pentru persoanele cu handicap, bãtrânii neajutorati, etc.

- Ingrijirea batranilor si asigurarea de hrana si medicamente la domiciliul acestora.

- Înfiintarea unui birou pentru servicii de consiliere si ajutorare a celor aflati în impas.

- Infiintarea unui centru de cazare temporara,cu posibilitatea asigurarii hranei si a conditiilor necesare,pentru copii sau varstnici abandonati,pana la gasirea unei solutii permanente de reintegrare(plasament in familii adoptive,centre permanente,azile de batrani,etc)

- Infiintarea unei micro-ferme agro-zootehnice in scopul autofinantarii.

- Derularea de activitãti promotionale în vederea sustinerii sponsorizãrilor;

- Promovarea si sustinerea materiala a tinerelor talente si a copiilor supradotati proveniti din centre de plasament sau din familii nevoiase.

- Colaborarea cu persoane fizice si juridice din tarã si strãinãtate pentru realizarea obiectivelor si îndeplinirea misiunii.

- Gãsirea cãilor optime de colaborare cu reteaua unitãtilor sanitare de stat si private în vederea solutionãrii si rezolvãrii cazurilor dificile;

- Activitati de protejare si conservare a mediului inconjurator.

- Activitati de protectia animalelor.

- Alte activitati,cu cinditia sa nu incalce prevederile legale aflate in vigoare.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: imbracaminte,incaltaminte,rechizite,ghiozdane,carti,obiecte casnice si electrocasnice,alimente neperisabile,echipament IT(calculatoare) si consumabile (hartie A4,toner,etc). Pentru deplasare pe plan local,am avea mare nevoie de cel putin o bicicleta.

 

Evenimente comunitate: