Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIATIA ,,SANSA TA,,

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
sansata

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
JiglauDumitrel, Dynutzza, evelina si inca 16


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Ilfov
Adresa:
ILFOV, CHIAJNA-ROSU
Telefon:
0763463191
Persoana de contact:
Gabriel Ciubotaru
E-mail:
asociatia_sansata@yahoo.com
Site web:
www.asociatiasansata.ro

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Sansa Ta, este un ONG non-profit, care doreste sa promoveze prin proiecte dreptul la o viata mai buna pentru familiile cu copii aflate in situatiile de risc in vederea prevenirii abandonului familiar. Programele noastre se vor adresa si altor categorii defavorizate (copii institutionalizati, tineri institutionalizati, persoane fara adapost, etc).

Asociatia Sansa Ta este infiintata in baza OG 26/2000, si a dobandit personalitatea juridica in anul 2011, fiind inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Judecatoria Buftea, cu nr. 36 PJ/ 2011.

 

Comentarii:


ajutor financiar ptr o fam 5 copii
coemntarii
Cu speranta in suflet ca vom gasi sprijin prin inermediul dv avem pe imparte ro pe pajina boros teodor anexate acte cu privire la starea sanatati mele sotia de asemeni numai aczional lucreaza fiind si ea bolnava avem venit 210 f greu ne descurcam nici taxele de intretinere nu le putem achita va rugam ajutatine speram ca vom gasi prin dv oameni cu suflet mare care sa ne ajute multumim
Adaugat de: la data de 12-February-2013, 15:00
linie gri
 
ajutor disperat....
coemntarii
ma numesc gheorghe lacramioara sant din bucuresti si am 3 copii cu varsta cuprinsa intre2 ani-7 si respectiv 9 ani.Va rog sa ma ajutati ca sant in pragul disperarii.Sotul meu in varsta de 33 de ani este grav bolnav are fibroza pulmonara .Este o boala care iti usuca plamanii si este in stare avansata.el respira doar cu oxigen la domiciliu..AJUTATI-MA Ma puteti contacta la nr de tel 0765515403 sau mail gheorghelacra@yahoo.com. VA MULTUMESC NR DE CONT ESTE RO86RNCB0318057725620001
Adaugat de: la data de 6-June-2013, 1:39
linie gri
 
urgent
coemntarii
buna ziua!suntem o familie cu trei copii si vem nevoie urgent de un contor apa rece DN15 deoarece s-a spart cel vechi si nu avem apa.deasemenea alimente,hainute ,incaltaminte pentru baiatel de 4respectiv 5ani si fata de 12 ani.va rog din suflet sa ne ajutati si sa nu ne ignorati mesajul.va multumesc.dedeaylin29@yahoo.com este adresa de e-mail.va rog din suflet sa imi dati un raspuns pozitiv.
Adaugat de: dedeaylin29@yahoo.com la data de 11-March-2015, 14:42
linie gri
 

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Frigidere, masina spalat, pat copii,

 

Evenimente comunitate: