Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Drumetii Montane

Evenimente (0)
Campanii (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
deepfreez

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Gorj
Adresa:
Calea Bucuresti, Nr.154
Telefon:
0762325903
Persoana de contact:
Canavoiu Alexandru
E-mail:
contact@drumetiimontane.ro
Site web:
http://www.asociatia.drumetiimontane.ro

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Drumetii Montane s-a nascut din dorinta de a face acel CEVA despre care toti vorbim ca trebuie facut, dar niciodata nu intreprindem pasul urmator... s-a nascut pe creasta Parangului, in padurile Valcanului si pe malurile apelor din Retezat, s-a nascut cu speranta ca vom fi raspunsul la intrebarea: CINE

Plecam la drum lung cu increderea ca vom reusi sa-i educam pe cei de langa noi intr-un spirit verde si cu dorinta de a face cat mai multe actiuni pentru a proteja natura in toate formele sale.

Drumetia montana ne defineste ca stil de viata si ca activitate preferata, pentru ca niciodata nu vom putea descrie bucuria si fiorul ce il simtim cand pornim la drum cu rucsacul in spate.

Asociatia Drumetii Montane este un partener viabil pentru autoritati publice, institutii de invatamant, custozi si administratori ai ariilor naturale protejate, un prieten pentru cei care vor sa participe la actiunile eco-sportiv-turistice, dar si un contestatar aprig al celor care distrug mediul inconjurator.

Juridic, am luat fiinta la data de 19 octombrie 2010 si ne dorim ca in timp, sa completam aceasta prezentare cu actiunile concrete pe care le-am intreprins si cu rezultatele obtinute. Pe toti cei care doresc sa porneasca in drumetii montane, ii asteptam alaturi de noi, sa facem impreuna un pas in natura, pentru natura

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Doneaza bani

 

Evenimente comunitate: