Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Fundatia Impreuna

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
fundatiaimpreuna

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
Dynutzza, stefanialaura, fundatiaimpreuna si inca 11


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Galati
Adresa:
str. Aviatorilor, nr. 1, bl. U10, sc. 1, ap. 1, Centrul de zi Impreuna - str. 1 Decembrie 1918, nr. 25
Telefon:
0236312212
Persoana de contact:
Strat Elena-Daniela
E-mail:
fundatiaimpreuna@yahoo.com
Site web:
www.fundatiaimpreuna.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Fundatii
Domeniu principal de activitate:
Sustinerea familiei
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Centrul de zi pentru copii defavorizati

- educare, sprijin la intocmirea temelor scolare, activitati instructiv-educative, artistice, creative, club de informatica

- informare si consiliere soaciala

- socializare si petrecerea timpului liber

- evaluare si consiliere psihologica

Clubul Seniorilor

- socializare si petrecerea timpului liber

- evaluare si consiliere psihologica

- informare si consiliere sociala

- terapie ocupationala

- organizare excursii

 

Descrierea fundatiei

 
Fundaţia “Împreună” este o organizaţie neguvernamentală, democratică, apolitică, necondiţionată religios, născută în toamna anului 1998, din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate, nivelul de educaţie, capacitatea fizică sau intelectuală, are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

Misiune: îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii aflaţi în dificultate, cu risc de marginalizare şi excluziune socială.

Scurt istoric:

Încă de la înfiinţare, organizaţia s-a ocupat de furnizarea de servicii sociale pentru diferite categorii de persoane vulnerabile: copii defavorizaţi şi familiile lor, persoane în vârstă, persoane cu dizabilităţi, tineri proveniţi din centrele de plasament.

Primele activităţi (1998 – 1999) au fost susţinute din surse proprii ale fundaţiei, sponsorizări donaţii şi muncă voluntară şi au constat din: sprijin material şi financiar, suport emoţional, ajutor la igienizarea locuinţei şi igiena personală, montare apometre, racordarea la reţelele de gaz metan şi curent electric pentru persoane aflate în dificultate.

Din 2000, Fundatia Impreuna a început să deruleze proiecte şi programe sociale pentru persoane defavorizate (copii din familii sărace, vârstnici, persoane cu dizabilităţi, tineri din centrele de plasament), prin subvenţii de la bugetul de stat şi bugetul local, finanţări, sponsorizări, contribuţii, donaţii.

Cu timpul, serviciile oferite de organizaţie s-au specializat, s-au diferenţiat pe diferite categorii sociale vulnerabile, au fost îmbunătăţite sau au fost dezvoltate altele noi, toate venind în întâmpinarea nevoilor identificate ale comunităţii locale gălăţene.

Începand cu noiembrie 2005 Fundaţia „Împreună” este acreditată de DMPS Galaţi ca furnizor de servicii sociale, în conformitate cu prevederile O.G. nr. 68/2003, privind serviciile sociale.

In prezent, avem in functiune Centrul de zi Impreuna - complex de servicii sociale, care cuprinde centrul de zi pentru copii, clubul intergenerational de informatica, clubul seniorilor, biroul de informare si consiliere pentru persoane defavorizate, un atelier lucrativ.

 

Comentarii:


silvia
coemntarii
BUNA ZIUA AM FRATELE CARE ARE NEVOIE DE AJUTOR A FOST OPERAT DE ANEURISMA ANU TRECUT FAPT CARE IN URMA OPERATIEI A RAMAS AFASIC SI CU O PAREZA DREAPTA NU ARE POSIBILITATEA DE A PLATI TERAPIA DE ACEA VA CER UN MINIM DE AJUTOR PENTRU TERAPIE SI LOGOPEDIE ACEST OM A PERDUT TOTUL ACUM PE LANGA SANATATE SI CASA CARE BANCA IA TRIMIS O SCRISOARE DE EVACUARE DACA NU PLATESTE CASA RUGAMINTEA MEA E DACA AVETI POSIBILITATEA DE A CUMPARA APARTAMENTUL PE CARE IL ARE DE PLATIT NU VA CEREM BANI PENTRU CASA DAR POATE ACEASTA FUNDATIE UN APARTAMENT CU 2 CAMERE LA UKTIMUL LEU VAR FI DE FOLOS 0748086224
Adaugat de: la data de 30-August-2012, 17:11
linie gri
 

Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: mobilier si echipament pentru clubul de informatica (15 mese calculator, 15 scaune ergonomice), 1 videoproiector, 1 ecran proiectie, 1 flipchart, 1 statie amplificare si boxe, 10 fotolii/scaune comode pentru varstnici, jocuri educative si jucarii pentru copii, carti, dictionare, atlas, rechizite, imbracaminte si incaltaminte pentru copii si adulti,

 

Evenimente comunitate: