Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Be You

Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
beyou

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

BeYou 3x3 Challenge 2017

| 186 vizualizari

Spectaculos şi inovator, baschetul 3x3 este inspirat din mai multe forme de streetball jucate în întreaga lume şi este considerat sportul numărul unu mondial ca sport de masă. FIBA a transformat acest joc într-un adevărat spectacol, devenind extrem de atractiv pentru publicul din lumea întreagă.

În România, baschetul 3x3 este în plină dezvoltare şi ne bucurăm că Asociația Be You se află pe lista selectă a celor susţinuţi de FIBA să organizeze asemenea evenimente. Jucătorii români de baschet 3x3 sunt printre primii în clasamentele mondiale ale competiţiei, România deţinând un titlu de Campioană Europeană la masculin și Vicecampioană la feminin.

Concursurile pentru public, competițiile de slam dunk, aruncările de 3 puncte, driblingul cu obstacole, jocul X și 0, categoriile de vârstă multiple ( -10 ani până la + 35 ani), muzica antrenantă, spectacolul oferit de artiști completează frumusețea și dinamismul baschetului 3x3 oferind garanția unui adevărat SHOW menit să atragă oameni de orice vârstă către sport și mișcare în aer liber.

,,BeYou Streetball Challenge''este primul EVENIMENT SPORTIV INTERNAŢIONAL organizat de Asociația Be You care, alături de activităţile sportive, promovează schimburi interculturale între tineri din toată lumea, organizează traininguri, ateliere, seminarii,tabere, excursii tematice, programe de învăţare informală şi non-formală,diferite activităţi culturale, de voluntariat (cu implicarea Serviciului European de Voluntariat), programe de călătorii şi, nu în ultimul rând, Be You reprezintă un loc în care tinerii îşi pot exprimă liber opiniile şi ideile faţă de evenimentele care se petrec pe plan local, naţional şi internaţional. Multitudinea de evenimente organizate de Asociația Be You la nivel local, național sau internațional nu ne permit să facem o enumerare aici, dar vă invităm să ne urmăriți pe pagina web www.beyou.ml, Facebook https://www.facebook.com/beyouromania sau Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIjMQGaLJXgd6SkBkE4imGA

Turneul ''BeYou Streetball Challenge 2017'' este unul dintre evenimentele asociației noastre dedicat promovării unui stil de viață sănătos şi vă invităm să ne deveniți parteneri sprijinind financiar activităţile organizate.

Toţi cei care hotărăsc să se implice alături de noi, pe lângă satisfacţia sufletească şi morală, în funcție de contribuție vor fi recompensați cu diplome, materiale promoționale, vor fi promovaţi în cadrul competiţiilor şi evenimentelor noastre, pe afişe, bannere, tricouri, pe site-urile noastre prin reclame (Asociația are un buget de promovare prin AdWords de 10000$/lună oferit de Google) , pe site-ul FIBA, reţele de socializare, spoturi audio/video, menţionarea sponsorilor de către prezentator,etc.

Câteva articole despre evenimentele noastre sportive:

http://incomod-media.ro/ziar/targoviste-turneul-meda-park-winter-cup-s-a-incheiat-cu-gala-be-you/

http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol--meda-park-winter-cup-turneu-de-baschet-3x3,41113.html

https://ripostapenet.ro/2016/12/26/2-zile-de-baschet-3x3-meda-park-winter-cup-la-targoviste/

http://www.ziare.com/targoviste/stiri-sport/targoviste-turneul-meda-park-winter-cup-s-a-incheiat-cu-gala-be-you-6519382

http://www.gazetadambovitei.ro/top-stiri/asociatia-be-you-targoviste-eveniment-dedicat-tinerilor-din-municipiu/

http://www.wherevent.com/detail/Asociatia-Be-You-Meda-Park-Winter-Cup

http://www.insport.ro/evenimente/meda-park-3x3-winter-cup-in-sala-polivalenta-din-targoviste-28266.html

http://www.stiriong.ro/emd-stiri-ong-detalii/vrs/IDev/7174

http://plakat104.blog.hu/2016/12/01/meda_park_winter_cup

https://www.evensi.com/meda-park-winter-cup-sala-polivalenta/191886056

http://www.wherevent.com/detail/Asociatia-Be-You-BEYOU-Streetball-Challenge-Targoviste

https://www.umblat.ro/evenimente-in/dambovita/sport/cupa-youthbank-targoviste-30179#/

http://www.politica-broastei.ro/targoviste-13-februarie-cupa-youthbank-la-baschet-3x3/

http://adevarul.ro/locale/targoviste/cupa-youthbank-targoviste-baschet-1_56bc18095ab6550cb8ac1741/index.html

www.beyou.ml

 

inapoi la campanii

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.