Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Copii Suflete Sperante

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)

 

Administrator pagina:
AsociatiaCopiiSufleteSperante

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Constanta
Adresa:
Strada Dezrobirii nr. 90G
Telefon:
+40 723 522 215
Persoana de contact:
Ecaterina Uzea
E-mail:
ecaterina@copiisuflete.ro
Site web:
www.copiisuflete.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta mamei si a copilului
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Asociatia Copii Suflete Sperante a amenajat si administreaza Centrul de Recuperare pentru Copii cu Afectiuni Neuromotorii B2B Special din Constanta care folosind echipamente moderne si specialisti experimentati, ofera servicii de evaluare, recuperare si reabilitare a copiilor cu afectiuni neuromotorii.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Copii Suflete Sperante este o organizatie non profit infiintata in anul 2011 ce isi propune ca prin membrii sai, colaboratori si voluntari, sa vina in sprijinul copiilor cu dizabilitati din Romania.

Prin campaniile de strangere de fonduri desfasurate, Asociatia Copii Suflete Sperante a adus in Romania cea mai noua metoda de recuperare, organizand sesiuni de evaluare si terapie Advanced BioMechanical Rehabilitation in colaborare cu specialistii din Belgia.

De asemenea, organizatia noastra a amenajat si administreaza Centrul de Recuperare pentru Copii cu Afectiuni Neuromotorii B2B Special din Constanta care folosind echipamente moderne si specialisti experimentati, ofera servicii de evaluare, recuperare si reabilitare a copiilor cu afectiuni neuromotorii.

Sprijinul financiar si implicarea comunitatii sunt esentiale in desfasurarea proiectelor noastre pentru copiii cu dizabilitati.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Echipamente si dispozitive de recuperare medicala pentru copiii cu dizabilitati pentru a fi utilizate in Centrul de Recuperare B2B Special Constanta.

 

Evenimente comunitate: