Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Create.Act.Enjoy

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
DianaBuluga

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Cluj
Telefon:
40755 808 863
Persoana de contact:
Diana Buluga
E-mail:
create.act.enjoy@live.com
Site web:
http://createactenjoy.com/

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe pentru copii si tineri
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Activitățile principale ale companiei sunt: creație artistică (performance, happening, instalație, spectacol), interpretare artistică, producție cinematografică și video, proiecții de filme, integrare video în spectacole, implementarea terapiei prin artă în spitale, clinici și centre de tratament, organizări evenimente, toate având ca scop promovarea artiștilor tineri, dezvoltarea relațiilor internaționale în vederea stabilirii unor schimburi interculturale și căutarea unei definiții a ceea ce înseamnă artistul independent în contextul societății contemporane.

 

Descrierea fundatiei

 
Create.Act.Enjoy este o aventură. Iar o aventură presupune curaj, iniţiativă şi optimism: cinci tineri, de profesie actori şi regizori de teatru şi film, care s-au întâlnit în 2011 şi au început să lucreze împreună.

Scopul nostru este de a da un suflu nou culturii independente din România, de a ne folosi de imaginația, talentul și curajul nostru pentru a crea. Căutăm permanent metode noi de lucru și ne bazăm pe resursele societății contemporane pentru a ne exprima într-un mod cât mai actual și inedit. Fiind parte din această societate, în calitate de observatori, dar și de creatori, dorim să o aducem în fața publicului pentru o înțelege mai bine cu toții – dezbatem asupra realitații care ne înconjoară pentru a o accepta într-un mod deschis și obiectiv.

Activitatea noastră acoperă atât o suprafaţă artistică foarte întinsă (spectacole de tip performance, devised theatre, teatru-dans, teatru alternativ, film), cât şi activităţi sociale şi comunitare (terapie prin artă, organizare de evenimente, team-building-uri, campanii, flash-mob, sau conceperea de spoturi publicitare).

Credem cu tărie în faptul că niciun vis nu e prea mare, iar alături de oamenii potriviţi se poate realiza orice

 

Comentarii:


Salutar!
coemntarii
Foarte frumos! Va sustin!
Adaugat de: la data de 4-May-2016, 22:45
linie gri
 

 

Evenimente comunitate: