Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociația Mișcare de Tabără Yuppi

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
YuppiCamp

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Cluj
Adresa:
str.Grigore Alexandrescu nr.12/12
Telefon:
40/747283845
E-mail:
office@yuppicamp.ro
Site web:
www.yuppicamp.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe pentru copii si tineri
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Asociația Mișcare de Tabără Yuppi organizează tabere gratuite de vară pentru copiii și adolescenții cu boli cronice din România. Metoda folosită este recreerea terapeutică prin experiență.

Programul taberei cuprinde activități sportive - cățărat, vâslit, echitație și tir cu arcul, activități artistice - fotografie, creație, muzică și teatru, și activități diatractive în timpul liber. Siguranța copiilor pe tot parcursul taberei este asigurată de echipa de medici specialiști și de un număr mare de voluntari de vârstă adultă cu experiență.

 

Descrierea fundatiei

 
Tabăra YUPPI - TĂRÂMUL ZÂMBETELOR

Asociația Mișcare de Tabără YUPPI sprijină copiii și tinerii cu boli cronice prin organizarea taberelor de vară gratuite, bazate pe metoda inovativă a recreerii terapeutice prin experiență. Această metodă oferă copiilor și tinerilor posibilitatea redescoperirii și dezvoltării resurselor interioare, și redobândirea încrederii de sine prin participarea cu succes la activităţi la care în mod normal nu participă, din cauza temerilor personale, îngrijorării părinţilor și din lipsa asistenței medicale specializate. Echitația, tirul cu arcul, cățăratul în grădina de corzi, vâslitul, muzica, teatrul, fotografia și atelierele de creație sunt nelipsite în programul taberelor.

Tabăra Yuppi este un Tărâm al Zâmbetelor și al experiențelor de poveste. Personajele care colorează neîncetat atmosfera sunt copiii, care se joacă, învață, experimentează lucruri noi în deplină siguranță, și amicii – tinerii voluntari care îi îndrumă, îi îngrijesc și îi încurajează pe toată durata taberei.

Tabăra Yuppi este...”locul unde nu te simți DIFERIT” spun copiii.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Evenimente comunitate: