Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Emanuel Dej

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
asociatiaemanueldej

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Cluj
Adresa:
Loc.Dej str.Stefan Ciceo Pop nr.25
Telefon:
0762646934/ 0264223530
Persoana de contact:
Rus Maria Sanda
E-mail:
rusmariasanda@yahoo.com
Site web:
www.asociatiaemanueldej.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Fundatii
Domeniu principal de activitate:
Plasament
Alte domenii de activitate:

Persoane institutionalizate:
5

 

Servicii oferite:

Serviciu de asistenta sociala acreditat 2010/2013 comform deciziei 167/4.08/2010 pentru urmatoarele servicii:

Gazduire pe o perioada nedeterminata,

Suport emotional,

Educare,

Socializare si petrecerea timpului liber,

Reintegrarea familiala si comunitara,

Pregatitrea pentru viata.

 

Descrierea fundatiei

 
 Asociatia Emanuel Dej a fost constituita in data de 28 mai 2009, avand C.I.F nr. 25718910 /29.06.2009. Sediul asociatiei este in loc. Dej str. Stefan Ciceo Pop nr.25. Asociatia Emanuel Dej este acreditata pe serviciul social specializat “Casa de tip familial”. Acreditarea pentru acest serviciu social a fost data de A.J.P.S.C. Cluj in data 04.08.2010 pentru o perioada de 3 ani.

 Este o organizatie non-profit, fara scop patrimonial, obsteasca, independenta, apolitica, de sine statatoare, cu administratie proprie, in vederea organizarii si efectuarii unor actiuni de binefacere pentru acele categorii de oameni lipsiti de sprijin material sau moral.

 Asociatia Emanuel se organizeaza si functioneaza potrivit dispozitiilor legale si prevederilor statutului si are ca scop de baza ingrijirea, intretinerea, educarea si ocrotirea copiiilor minori provenind din familii numeroase, fara posibilitati materiale, precum si din familii destramate, dezorganizate, scopul realizandu-se in case de tip familial, pana la majoratul acestora.

Misiunea

Misiunea noastra este de a ajuta si a da speranta copiilor si tinerilor in dificultate, familiilor lor, prin cresterea calitatii vietii lor si promovand integrarea lor in societate.

Ne indeplinind misiunea prin furnizarea de servicii sociale, consiliere, instruire si prin activitati bazate pe principii crestine.

Viziunea

Casa de tip familial are viziunea de a creea o lume in care copii si tinerii nu mai sufera. Aceasta viziune alimenteaza continuu eforturile noastre de a alina durerea si suferinta si de a proteja drepturile umane fundamentale ale tuturor copiilor.

Scop

Sprijinirea copiilor din familii cu probleme materiale si financiare majore, pentru a nu abandona scoala in clasele gimnaziale si urmarea unei scoli profesionale,liceale, post-liceale sau universitare.

 Asociatia “Emanuel” are la baza 5 valori fundamentale care ilustreaza misiunea.

1. Integritate personala si profesionala.

Ne respectam promisiunile si actionam in conformitate cu misiunea si valorile organizatiei.

Suntem transparenti in actiunile si deciziile noastre

2. Dragoste si compasiune fata de cei saraci.

Intelegem ca munca noastra este mai mult decat o profesie, decat un simplu serviciu. Intelegem sa ne implicam cu dragoste si compasiune,luand atitudine in fata neglijarii, a discriminarii, abuzului, saraciei, suferintei. Alegem sa luptam pentru drepturile lor, sa fim vocea celor fara de voce.

3.Valorizare

Noi tratam egal,cu grija si respect beneficiarii nostrii, fara nici un fel de discriminare. Respectam si valorizam sponsorii, voluntarii, donatorii si finantatorii nostri care doresc sa ne ajute sa indeplinim misiunea noastra.

4.Imputernicire

Accentul in munca noastra este pus pe preocuparea de a-i face pe cei asistati de noi sa devina pe cat posibil independenti si integrati activ in societate. Incurajam beneficiarii nostrii sa devina parte activa a procesului de ajutor. De asemenea, ai invatam sa “dea mai departe”si anume sa se implice si ei la randul lor in sprijinul celor in nevoie.

5.Credinta in Dumnezeu care-i poate ajuta pe cei care sufera.

Copii si tinerii in dificultate pe care-i ajutam sunt de obicei victimele unor medii dezorganizate, antisociale, cu slabe principii morale.

Credem ca, alaturi de servicii, consiliere, adapost, educatie, cea care poate sa produca efecte pe termen lung si sa-i orienteze pe un drum bun pe cei in nevoie este “Credinta in Dumnezeu”.

 Prin activitatea pe care noi ca si asociatie o desfasuram, incercam sa dam ajutor, speranta si curaj celor saraci si descurajati, in vederea schimbarii modului de viata pe care il au in prezent si adaptarii unui model de viata adecvat, benefic societatii.

 Ca orice organizatie nonguvernamentala si nonprofit in aceasta perioadata facem un apel catre toti cei care au in inima dorinta de a ajuta si a face bine celor pe care viata i-a lipsit de parinti, de familie si de o situatie materiala care sa le permita sa creasca si sa locuiasca impreuna cu familile si cu cei dragi ai lor. Prin implicarea noastra, a fiecaruia putem dovedi interesul nostru atat pentru semenii nostri aflati in nevoie si suferinta cat si pentru cladirea unei societati mai bune pe viitor.

 Apelam la intelegerea si bunavointa dumneavoastra de a pune umarul in aceasta actiune umanitara pe care noi ca si asociatie o desfasuram.

 Dorim sa va spunem ca fiecare gest sau cent, pentru asociatia noastra este foarte important si are o mare valoare, numai ajutand puteti sa aduceti bucurie si speranta in viata celor parasiti, a celor in nevoi, in suferinta sau boala, pentru ca au nevoie de ajutorul dumneavoastra si al nostru al tuturor.

 Numai impreuna vom aduce alinare, bucurie, liniste si speranta in sufletele celor care sufera din motve obiective. Faceti bine celor aflati in nevoie si veti avea parte in viata de bine.

 Oamenii care ajuta pe cei aflati in nevoi si suferinta mai tarziu vor avea parte de rasplatirea Domnului.

 Analizati apelul nostru, ganditi-va o clipa si la cei care au nevoie de a fi ajutati.

 Implicarea dumneavoastra financiara sau materiala ajutorul pe care il oferiti va fi de un real folos beneficiarilor de care asociatia Emanuel se ingrijeste.

 Dorim sa va spunem ca singuri nu putem face nimic fara curajul si sustinerea dumneavoastra.

 Daca ai hotarat sa fii alaturi de noi donatiile se pot face in conturile asociatiei:

Banca BRD sucursala Dej str.Regina Maria nr.1

Cod SWIFT BRDEROBU

Cont Lei RO58BRDE130SV92723081300

Cont EURO RO73BRDE130SV66528901300

Cont $ RO80BRDE130SV17531151300

Cont Peypal: asociatiaemaneuldej@yahoo.com

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Doneaza obiecte

Are nevoie de: hainute 3-18 ani, rechizite, produse necisare igienei, produse alimentare,obiecte pentru amenajarea unui loc de joaca leagan, topogan, cos de baschet, fileu volei, cort, saltele.

 

Evenimente comunitate: