Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Autism Transilvania

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
asocatrans

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Cluj
Adresa:
str. Prof. Dr. Gh. Marinescu, nr. 86, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Persoana de contact:
Pruna Milena
E-mail:
milena.pruna@autismtransilvania.ro
Site web:
www.autismtransilvania.ro/

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Sustinerea familiei
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Terapie cognitiv-comportamentală:

se refera la utilizarea unor tehnici de interventie validate stiintific, specializate pentru persoanele cu tulburari din spectrul autist.

Terapie logopedică: are ca scop educarea si reeducarea limbajului.

Incluziunea scoalara: terapeutii nostri insotesc copiii la gradinitele si scolile de masa si ofera suport specializat pentru munca individuala cu copilul cu tulburari din spectrul autist.

Art- terapie si terapie prin joc: este o activitate prin care invatatam cum putem folosi timpul liber cu copiii intr-un mod placut dar totodata sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor acestora. Jucariile pe care le punem la dispozitia copilului au potentialul de a dezvolta abilitatile motrice, cognitive, senzoriale si de limbaj ale copiilor.

Kinetoterapia: contribuie la imbunatatirea abilitatilor motrice si senzoriale si la imbunatatirea controlului comportamental.

Integrare senzorială: ajuta copiii cu tulburari din spectrul autist care manifesta disfunctii de integrare senzoriala sa se obisnuiasca cu stimuli pentru ca mediul din jur sa nu il copleseasca.

Activităţile de socializare: dezvoltă capacitatea de relaţionare şi comunicare adecvată între copiii cu autism prin activităţi diverse care imită cât mai fidel situaţiile sociale.

Terapia ocupatioanala: urmareste imbunatatirea abilitatilor cognitive, fizice si motrice ale persoanelor cu dizabilitati si contribuie la cresterea increderii in sine.

 

Descrierea fundatiei

 
ASOCIATIA AUTISM TRANSILVANIA este o organizație nonguvernamentală, înființată în august 2006, la inițiativa unor părinți puternic motivați, care au copii cu afecțiuni din spectrul autist. Este o societate fără scop patrimonial și are ca obiective sprijinirea persoanelor cu afecțiuni din spectrul autist, precum și a familiilor și aparținătorilor acestora.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Doneaza obiecte

Are nevoie de: produse de birotica, papetarie, produse igienico-sanitare (hartie igienica, sapun, prosoape hartie,produse de curatenie, etc).

 

Evenimente comunitate: